Gazete Vatan Logo

Kapadokya-İzmir uçak seferleri başlıyor

Kapadokya-İzmir karşılıklı uçak seferlerinin 1 Nisan’dan itibaren haftanın dört günü gerçekleştirileceği bildirildi.

Kapadokya-İzmir uçak seferleri başlıyor

İlk kez yapılacak Kapadokya-İzmir uçuşları, pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri Kapadokya Havalimanı’ndan 18.30, Adnan Menderes Havalimanı’ndan 20.35'te gerçekleştirilecek.

Kapadokya Havalimanı Müdürü Mehmet Muslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nevşehir-İzmir seferlerinin yanı sıra, geçen yıl 27 Mart’tan itibaren yaz tarifesi kapsamında ilk kez başlayan Kapadokya-Antalya uçuşlarının, nisan ayı itibarıyla haftanın her günü gerçekleştirileceğini söyledi.

Muslu, bu yıl havalimanında gerçekleştirilecek uçak seferleriyle ilgili şu bilgileri verdi:

"27 Mart’ta başlayan yaz tarifemiz 29 Ekim'e kadar devam edecek. Yaz tarifesinde, Nevşehir- İstanbul karşılıklı uçuşlarımız, Türk Hava Yolları ile günde 3 sefer, Anadolu Jet ile haftada 4 sefer, Pegasus ile haziran ayına kadar haftada 5 sefer, hazirandan sonra 29 Ekim 2016'ya kadar her gün 1 sefer olarak gerçekleştirilecek. Nevşehir-Antalya uçuşlarımız ise yaz tarifemizde karşılıklı olarak günde 1 kez gerçekleştirilecek. Nevşehir-İzmir uçuşlarımız ise haftada 4 sefer gerçekleştirilecek. Antalya ile İzmir seferlerinin başlamasıyla haftada 46 uçak trafiği ve 92 uçak seferine ulaşacağız."

Haberin Devamı