Gazete Vatan Logo
Magazin Kapadokya’da hayallerini yaşadılar

Kapadokya’da hayallerini yaşadılar

İçim’in Rahat laktozsuz süt tüketicilerden büyük ilgi gördü. Kısa zamanda ulaştığı bu başarının ardından İçim, ünlü oyuncu ve sunucu Burcu Esmersoy’un katılımıyla Kapadokya’da düzenlediği etkinlikte tüketicileriyle bir araya geldi. Etkinliğe katılan tüketiciler, İçim Rahat laktozsuz sütün hafifliğini eğlenceli bir şekilde deneyimleme fırsatı buldu.

Kapadokya’da hayallerini yaşadılar

İçim’in, süt içmeyi seven ancak sonrasında yarattığı sindirim şikayetlerinden rahatsız olanlar için raflara sunduğu İçim Rahat laktozsuz süt, tüketicilerden yoğun ilgi görerek kısa zamanda büyük bir başarı elde etti. Ulaştığı bu başarıyı ünlü oyuncu ve sunucu Burcu Esmersoy’un katılımıyla düzenlediği Kapadokya gezisiyle kutlayan İçim, tüketicileriyle de bir araya geldi. İçim’in sosyal medya üzerinden başlattığı İçim Rahat fotoğraf yarışması kapsamında çektikleri yaratıcı fotoğrafların seçilmesiyle Kapadokya gezisine katılma hakkı kazanan 5 çift, Burcu Esmersoy ile bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi

Talihliler ise seyahat ile ilgili görüşlerini şöyle anlattılar:

Ayşe Nur Özdemir: “Kapadokya’yı çok merak ettiğim için yarışmayı duyar duymaz katıldım ve fotoğrafımı paylaştım. Kapadokya’ya gitme planları yaparken böyle bir ödül eşim ve beni inanılmaz mutlu etti. Etkinlik kapsamında yapılan balon turunda Burcu Esmersoy ile birlikte olmak unutamayacağım bir anı oldu ve çok keyif aldım. Hamile olduğum için laktozsuz süt içmeyi tercih ediyorum ve bu şekilde çok daha hafif hissediyorum. Bu hafifliği Kapadokya’da eşsiz bir şekilde deneyimlediğimiz için çok mutluyum.”

Haberin Devamı

Mert Baysal: “Çocukluğumdan beri rahatsız ettiği gerekçesiyle süt içmiyordum. Arkadaşımın tavsiyesiyle İçim Rahat laktozsuz sütle tanıştım. Paylaştığım fotoğrafla yarışmanın kazananlarından biri olduğumu öğrendiğimde aynı fotoğrafımda olduğu gibi göklere uçtum diyebilirim.”

Hatice Çalış: “Bu yarışma hayalimi gerçekleştirmeme vesile oldu. Kapadokya benim hayalimdi. Sosyal medyada görür görmez heyecanla fotoğrafımı paylaştığım bu yarışma sonucunda çok keyif aldığımız bir hafta sonu geçirdik. Burcu Esmersoy’un katılımı ile daha coşkulu bir atmosfer oldu.”

Belgin Beycur: “Yarışma duyurusunu Instagram’da ilk gördüğümde çok heyecanlandım. Burcu Esmersoy ile Kapadokya’ya gitmek, benim için muhteşem bir deneyim ve anı olacaktı. Kazanmak için hafifliği en iyi anlatan fotoğrafı ben çekmeliydim ve öyle de oldu. Kazandığıma o kadar çok sevindim ki, hayatımın en güzel anısı olacaktı bu gezi. Eşimin, oğlumun ve benim hayatımızdaki en güzel hatıra oldu ve hiç unutmayacağız.”

Haberin Devamı

İnanç Örge: “Yarışmaya İçim sosyal medya hesabında denk geldim, hep yapmak istediğim Kapadokya seyahati ve balon gezisini kazanmak için elimden geleni yapmaya karar verdim. Bunların yanında Burcu Esmersoy’un yarışmanın ayrı bir sürprizi olduğunu görünce daha fazla motive oldum. Süt deyince aklıma çocukluğum geliyor bunun bana verdiği fikirle çocukluğumun geçtiği parka gidip aklıma gelen fikrin fotoğrafını çekmeye karar verdim. Hatta 2 kişilik bir ödül olduğundan yanıma alacağım arkadaşım için ben de küçük bir yarışma yaparak bir arkadaşımı ödüllendirdim.”