Gazete Vatan Logo

Kapadokya’da bahara davet

Kapadokya’da Uçhisar Kalesi’nin yamaçlarında, mimari dokusu ile dikkat çeken “Museum Hotel”, bölgenin masalsı güzelliğini ve, baharın keyfini yaşamaya davet ediyor.

Kapadokya’da bahara davet

Tüm odalarının bölgenin eşsiz manzarasına hakim olduğu “Museum Hotel” Göreme Vadisi’nden Aşk Vadisi’ne, Güvercinlik Vadisi’nden Kızıl Vadi’ye, Avanos Dağları’ndan Erciyes Tepeleri’ne uzanıyor. Bahar ve yaz aylarında, hem balon turları, hem de doğaya saygılı bir golf türü olarak öne çıkan “Cross Golf” ile farklı bir deneyim yaşatan “Museum Hotel”, lüksü konforla buluşturan ayrıcalıklı hizmetleri ile de fark yaratıyor. Özel rezervasyon sistemi ile kişiselleştirilmiş tatil deneyimi sunan “Museum Hotel”de dilerseniz manzaraya karşı özel terasta masaj yaptırabilir, dilerseniz odaya özel wellness ayrıcalıklarından faydalanabilir, isterseniz Kapadokya’nın masalsı coğrafyasına nazır özel berber hizmeti ile unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Etrafta gezen tavus kuşları, havada uçan güvercinler, resepsiyona doğru giderken size eşlik eden kaplumbağalar ile adeta bir cenneti yaşatan, güne uyandığınız anlarda odanızdan ve avludan rengarenk balonların muhteşem görselliğini sergileyen “Museum Hotel” her detayında masaldaymışsınız hissini veren bir tatil deneyimi yaşamanız için sizleri bekliyor! Peri bacalarına nazır otel, ekolojik bahçesinden toplanan lezzetler sadece kahvaltı da değil, bünyesinde yer alan ve bölgenin tek “fine dining” restoranı olan Lil’a Restaurant’a Türkiye’nin en ünlü şeflerinden Murat Bozok’un dokunuşları ile yenilenen mönüsü dikkat çekiyor. Murat Bozok’un otel için hazırladığı mönünün ilham kaynağı Türkiye’nin ve Kapadokya’nın öne çıkan tatları ile damaklarınızda unutulmaz izler bırakıyor.

Haberin Devamı

Roma döneminden ilham alındı...

Baharın ve Kapadokya’nın güzelliğinde, otelin avlusunda yer alan ‘Indigo Sunset Bar’ ayrıca mutlaka deneyimlenmesi gereken alanlardan bir diğeri…

Roma döneminden esinlenerek tasarlanan taş yüzme havuzunun hemen yanındaki Indigo Sunset Bar’da güneşin eşsiz batımında benzersiz kokteyller deneyebilir, mevsimin tüm keyfini Museum Hotel’de çıkarabilirsiniz.