Gazete Vatan Logo

Kaosun "Öte"sinde kalanlar

Geçtiğimiz 15 yılda birçok ressama ve sanatçıya ev sahipliği yapan Harmony Sanat Galerisi, sonbahar sezonunda Mustafa Delioğlu ile sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Kaosun "Öte"sinde kalanlar

22 Ekim – 20 Kasım 2016 tarihlerinde sanat severlerle "Öte" sergisi ile buluşmaya hazırlanan sanatçı Mustafa Delioğlu, "Öte", bizlere sanatçının sonu belirsiz yolculuğundan kaotik bir an sunuyor. Her gün gördüğümüz, yorumladığımız ve fikir edindiğimiz suretlerin arkasında kimler var? Yoksa soruyu doğru sormalı ve ‘ne var?’ mı demeli?" diyor.

Sanatseverlere eserleri ile kaotik bir an sunmayı hedefleyen Mustafa Delioğlu, “Kaotik görüntü, beni tatmin ediyor. Daha doğrusu, kaosun ardından kalanlar..." olarak diye tanımlıyor.

Kişilerin, olayların ve ifadelerin uçurumun kenarında olduğu bir an var. O ürkütücü belirsizlik anı; muhtemel bir trajedinin hemen öncesi veya sonrasının, sanatçının ‘Öte’ adlı sergisinin konusunu oluştururken, ziyaretçiler 22 Ekim saat:18:00'da Harmony Sanat Galerisi'nde açılışı gerçekleşecek "Öte" sergisini ziyaret edebilirler.

Açılış ve Kokteyl: 22 Ekim 2016 / 18:00 - 22:00

Adres: Kuzguncuk Mah. İcadiye Cad. No:42/A 34674 Üsküdar / İstanbul