Gazete Vatan Logo
Magazin Kanserli çocuklara destek için albüm yaptılar!

Kanserli çocuklara destek için albüm yaptılar!

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) yararına hazırlanan ‘Aşkın On Hali’ adlı albümde bir araya gelen sanatçılar seslendirdikleri şiirler ve şarkılarla çocuklara destek verdi. Emre Kalcı’nın şiirleri ve unutulmaz aşk şarkılarından oluşan albüm, tüm D&R mağazaları, müzik marketler ve iTunes'da yerini aldı.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir araya gelen 50’den fazla sanatçı ‘Aşkın On Hali’ albümünde Emre Kalcı'nın şiirlerini ve aşk şarkılarını seslendirdi. Deri-İş ve Desibel Ajans'ın katkılarıyla, AtölyeM Production, Koala Records ve DMC işbirliğiyle hazırlanan albüm tüm D&R mağazalarında, müzik marketlerde raflardaki yerini aldı. Mobil kullanıcılar ise albüme İTunes üzerinden ulaşılabiliyor. Geliri Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na (KAÇUV) bağışlanacak olan albümde Çağan Irmak’tan Işın Karaca’ya, Yeşim Salkım’dan Zuhal Olcay’a kadar birçok ünlü sanatçı yer alıyor.

Şiirleri Seslendirenler: Ayça Bingöl, Ayça Varlıer, Ayşenur Yazıcı, Gülay Afşar, Hepgül Özdemiroğlu, Jale Demirdöğen, Nilgün Belgün, Özden Bora, Simge Fıstıkoğlu, Zuhal Topal Şarkıları Seslendirenler: Çağan Irmak, Eda Özülkü, Işın Karaca, Linet, Meltem Taşkıran, Sibel Gürsoy, Sinan Akçıl, Vedat Sakman, Yeşim Salkım, Zuhal Olcay Şarkıların Söz Yazarları ve Bestecileri: Adnan Ergil, Ahmet Meter, Aykut Gürel, Cenk Taşkan, Gönül Şen, Mehmet Teoman, Seda Akay, Sezen Aksu, Sinan Akçıl, Suat Suna, Turhan Yükseler, Vedat Sakman Müzisyenler: Turhan Yükseler, Eylem Pelit, Erdem Sökmen, İsmail Soyberk, Gültekin Kaçar, Tolga Kılıç, Mert Türkmen, Özer Arkun, Sinan Akçıl, Vedat Sakman, Şaban Gölge, Hüseyin Pulant, İlyas Tetik, Barış Yazıcı, Ercüment Orkut, Mustafa Canbazlar, Murat Ertürk, Birkan Şener, Ayhan Günyıl, Serkan Balkan, Saki Çimen, Zafer Akdoğan, Bülent Tekelioğlu, Oya Uysal, Gündem Yaylı Grubu

Haberin Devamı