Gazete Vatan Logo

Kanıt: Ateş Üstünde yeni fragman yayınlandı! - izle

Kanıt: Ateş Üstünde fragmanı yayınlandı. Her hafta izleyicisini ekran başına kitleyen Kanıt: Ateş Üstünde yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Kanıt: Ateş Üstünde aynı gün ve aynı saatte ekranlarda olacak.

Kanıt: Ateş Üstünde yeni fragman yayınlandı! - izle

Kanıt: Ateş Üstünde 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını ANS/ NULOOK'ın üstlendiği Kanıt: Ateş Üstünde iki farklı fragmanla ekranlara yansıdı. Kanıt: Ateş Üstünde başrol oyunculuğunu Tansel Öngel ve Ahmet Olgun Sünear paylaşıyor. Kanıt: Ateş Üstünde Salı 20.00'de yeni bölümüyle Kanal D ekranlarda izleyicisi ile buluşuyor.

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE 3. BÖLÜM 1. FRAGMAN

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Rüzgar ve Kaan’ı birlikte görüp onların arasındaki sevgiye kendi gözleriyle tanık olmak Ömer’i daha da tehlikeli kılmıştır. Ayrıca babasının vasiyetnamesine koyduğu sürpriz madde de onu bazı karar almaya zorlar.

Bu arada Ozan ve Rüzgar’ın tefeciyle davası, umulmadık gelişmelere gebedir. Kaan cinayet soruşturması arasında bu konuyla ilgili de harekete geçer. Aksiyon dolu bu tempoda Kaan ile Asya, aralarındaki didişmelere rağmen beklemedikleri bir şekilde yakınlaştıklarını fark ederler. Tüm bunlar olurken Rüzgar’ın kaçırılması, olayları daha da hızlandıracaktır.

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Haberin Devamı

Cinayet masasının gündeminde ise lüks bir villada işlenen gizemli cinayet vardır. Doğum günü partisinin sabahında havuzda bulunan genç bir kadın cesedi kahramanlarımızı; içinde kafa karıştırıcı birçok delil ve şüphelinin olduğu bir hikaye ye sürükler. Prof. Dr. Sevil Atasoy’un sunduğu bilgilerle ekibimiz bu zor cinayeti çözebilecek midir?

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rüzgâr’ın ve Kaan’ın DNA sonuçlarında kardeş olmadıkları anlaşılmıştır. Enver komiser bu gerçeği açıklamaya karar verir. Kaan, Rüzgâr’ın öz kardeşi olmadığı kendisine açıklandığında verdiği tepkiyle şaşırtacaktır.

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLA

Diğer taraftan Ömer, ölüm döşeğindeki babasından bir kardeşi olduğunu öğrenir. Ömer, Rüzgâr’ın karşısına çıkar. Karakterlerimizin hayatlarında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Asya’nın kardeşi Ozan’ın başı derttedir. Tefeciden aldığı para faizleriyle birlikte katlanmış ve ödemesi mümkün olmayan rakamlara ulaşmıştır. Ölümle tehdit edilen Ozan tefecilerden kurtulabilecek midir?

Haberin Devamı