Gazete Vatan Logo
Magazin Kanıt: Ateş Üstünde 4.bölüm yine bomba gibi geliyor!

Kanıt: Ateş Üstünde 4.bölüm yine bomba gibi geliyor!

Kanal D ekranlarının beğenilerek izlenen dizisi Kanıt: Ateş Üstünde reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Polisiye dizisi olan Kanıt: Ateş Üstünde bu hafta da heyecanla bekleniyor. Kanıt: Ateş Üstünde dizisinde bu hafta neler yaşanacak? İşte ayrıntıları...

Kanıt: Ateş Üstünde 4.bölüm yine bomba gibi geliyor!

Kanıt: Ateş üstünde dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Kanıt: Ateş Üstünde, her hafta yeni olaylarla geliyor. Yapımcılığını Abdullah Oğuz / Muzaffer Yıldırım üstlendiği Kanıt: Ateş Üstünde dizisinin başrol oyunculuğunu da Tansel Öngel (Kaan), Ahmet Olgun Sünear (Rüzgar) rolleriyle üstleniyor. Kanıt: Ateş Üstünde dizisi her Salı saat 20:00'de Kanal D'de!

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE 4.BÖLÜM FRAGMANI

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rüzgar ve Kaan’ı birlikte görüp onların arasındaki sevgiye kendi gözleriyle tanık olmak Ömer’i daha da tehlikeli kılmıştır. Ayrıca babasının vasiyetnamesine koyduğu sürpriz madde de onu bazı karar almaya zorlar.

Bu arada Ozan ve Rüzgar’ın tefeciyle davası, umulmadık gelişmelere gebedir. Kaan cinayet soruşturması arasında bu konuyla ilgili de harekete geçer. Aksiyon dolu bu tempoda Kaan ile Asya, aralarındaki didişmelere rağmen beklemedikleri bir şekilde yakınlaştıklarını fark ederler. Tüm bunlar olurken Rüzgar’ın kaçırılması, olayları daha da hızlandıracaktır.

Haberin Devamı

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

Cinayet masasının gündeminde ise lüks bir villada işlenen gizemli cinayet vardır. Doğum günü partisinin sabahında havuzda bulunan genç bir kadın cesedi kahramanlarımızı; içinde kafa karıştırıcı birçok delil ve şüphelinin olduğu bir hikaye ye sürükler. Prof. Dr. Sevil Atasoy’un sunduğu bilgilerle ekibimiz bu zor cinayeti çözebilecek midir?