Gazete Vatan Logo

Kanduralı Arap Apo!

Terör örgütü PKK/YPG, Arap aşiretlerle arasındaki gerilim artınca, çareyi Abdullah Öcalan’ın geleneksel Arap kıyafeti ‘kandura’ giymiş posteriyle propaganda yapmakta buldu

Kanduralı Arap Apo!

Türk Ordusu’nun Münbiç devriyesine başlamasının ardından özellikle terör örgütü PKK/YPG’nin kontrolündeki bölgelerde huzursuzluk baş gösteriyor. Terör örgütünün bölgede yaşayan Türkmen ve Araplara kötü davrandığı bildiriliyor. Türkiye’nin Münbiç’e yaklaşmasıyla bölgedeki halklar terör örgütünden kurtulmak istediklerini dile getiriyor. Özellikle Araplar ile örgüt arasındaki gerilim artınca teröristler İmralı’da yatan terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’a Arap kıyafetleri giydirdi.

Saddam gibi...

Suriye’nin kuzeyindeki Haseke’de terör örgütü yöneticilerinin toplantılar yaptığı bildiriliyor. Bu toplantılara bölgede yaşayan halkların temsilcilerinin de zorla getiriliyor. Özellikle Araplara yaklaşmak için bu toplantılarda Abdullah Öcalan’ın geleneksel Arap kıyafetleri olan kandura ve başa takılan kefiye giydiği fotoğrafları asılıyor. Ayrıca bölgedeki bazı noktalara yine fotomontaj olduğu iddia edilen aynı fotoğrafların bulunduğu büyük posterler asıldığı ve insanların fotoğrafları ilk gördüğünde Saddam’a benzettiği belirtiliyor.

Haberin Devamı