Gazete Vatan Logo

Kanatsız Kuşlar dizisi 46. bölümüyle final yapıyor!

Kanatsız Kuşlar dizisi 46. bölümüyle bu akşam final yapacak. ATV'nin konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken dizisi Kanatsız Kuşlar'da nasıl bir son yaşanacak? Nefise nerede, başına bir şey mi geldi? İşte Kanatsız Kuşlar final fragmanları...

Kanatsız Kuşlar dizisi 46. bölümüyle final yapıyor!

Kanatsız Kuşlar 46. bölümüyle bu akşam ekranlara son kez gelerek veda edecek. Perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Kanatsız Kuşlar'da Nefise'nin ortadan kaybolması endişe yaratıyor. Peki nasıl bir son yaşanacak?

KANATSIZ KUŞLAR 46. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

"Sen benim oğlumsun!"

Muzaffer, gerçeği öğrendikten ve oğluyla yüzleştikten sonra yalnız kalmıştır. Emre, büyük bir tepki göstererek bırakır gider. Nefise ise ortalarda yoktur. Çektiği acılara, döktüğü gözyaşlarına dayanamayan Nefise, herkesten gizlediği bir gerçeği öğrenmiştir. Bunun üzerine küçük kızı Aysun'u da alarak kayıplara karışır. Şimdi Azime'ye çok daha fazla iş düşmektedir. Her şeyden habersiz çocuklara gerçekleri açıklamak ve baba-oğlu bir araya getirmek istemektedir. Öte yandan Nefise'nin gizemli kayboluşuyla ilgili sır perdesi aralandığında herkes umutlanmıştır. Muzaffer, öfkesini, içindeki aldatılmışlık hissini bastırıp bir baba şefkatiyle bütün aileyi bir araya getirmek, çocuklara kol kanat olmak yolunda başarılı olabilecek midir?

Haberin Devamı

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bütün düğümler birer birer çözülmektedir. Nefise, aşkla sevdiği kocası Muzaffer'in acı çekmesine daha fazla dayanamaz. Her şeyi göze alır ve gerçeği itiraf eder. Emre'nin kendi oğlu olduğu bilgisi Muzaffer'i tam anlamıyla sarsmıştır. Nefise'ye şimdi ne diyecek, nasıl davranacaktır? Nefise kendini affettirebilecek midir? Olanlar üzerine vicdan azabı duyan Azime, belki de ilk defa elini taşın altına koyacaktır. Nefise'nin masum olduğunu haykırır.
Öte yandan Emre gibi kardeşleri de gerçeklerden habersizdir. Ahmet konusunda büyük bir ders almış olan Cemre, şimdi ne yapıp edip ablasına olan borcunu ödemeye kararlıdır. Zeynep'in Onur ile yeniden mutlu olabilmeleri için elinden geleni yapar. Bu arada Suat da Cemre'ye olan duygularını açma isteğindedir.