Gazete Vatan Logo

Kanatsız Kuşlar 6. yeni bölümünde Tuba'nın planları ters tepiyor!

Kanatsız Kuşlar 6. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Kanatsız Kuşlar'da Tuba'nın yaptığı plan ters teperek Nefise ile Muzaffer'i birbirine yakınlaştırıyor. İşte Kanatsız Kuşlar'ın yeni bölüm fragmanı...

Kanatsız Kuşlar 6. yeni bölümünde Tuba'nın planları ters tepiyor!

Kanatsız Kuşlar yeni bölümleriyle Perşembe akşamları ekrana geliyor. ATV'de yayınlanan Kanatsız Kuşlar'ın 6. yeni bölümünde Nefise ile Muzaffer arasındaki yakınlık dikkat çekiyor, bu durum olayların seyrini nasıl değiştirecek? İşte dizinin yeni bölüm tanıtımları...

KANATSIZ KUŞLAR 6. BÖLÜM FRAGMANI

Tuba'nın Nefise'yi villadan uzaklaştırmak için yaptığı riskli plan, Muzaffer'in Nefise'yle daha çok yakınlaşmasına yol açar. Onur'la Zeynep'i ölümle burun buruna getiren olayın, kasıtlı olduğu ortaya çıktığında ise Ahmet ortadaki tek suçlu olarak kalır. Şirkette işe başlamak için görüşmeye giden Zeynep, kötü bir durumla karşılaşır. Bu olay, Onur ile Muzaffer'i karşı karşıya getirir.

Şengül'ün Azime'den aldığı kolye yüzünden olaylar, içinden çıkılmaz bir hal alır. Annesinin Muzaffer'le evlenmesini istemeyen Emre, kendince bir çözüm yolu bulmak isterken dönülmez bir yola girer. Oğlunun, suça bulaşmış babasının izinden gitmesini istemeyen Nefise ise hepsinin hayatını etkileyecek olan bir karar aşamasındadır.

Haberin Devamı

KANATSIZ KUŞLAR 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefise, Muzaffer'in teklifine hiç beklemediği bir şekilde cevap verir. Nefise'nin tavırlarından şüphelenen Muzaffer, hakkında araştırma yapması için Fazıl'ı görevlendirir. Azime, Fazıl'ı engellemek için bir plan yapar. Nefise ise sırları ortaya çıkmadan malikaneden uzaklaşmak, çocuklarıyla rahatça yaşayabilecekleri bir ev tutmak ister ancak onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Bulduğu yeni işte başını belaya sokan Emre, Zeynep'ten yardım ister. Emre'nin yardımına koşan Zeynep ve Onur hiç beklemedikleri bir anda ölümle burun buruna gelir. Aynı dakikalarda Nefise de, Tuba'nın kurduğu hain bir oyunla çaresizliğin tam ortasındadır.