Gazete Vatan Logo

Kanatsız Kuşlar 29. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kanatsız Kuşlar 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin fenomen dizisi Kanatsız Kuşlar bu akşam ekrana gelmeyecek. Nefise ile Muzaffer'i yeniden bir araya geldiği Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kanatsız Kuşlar 29. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kanatsız Kuşlar 29. yeni bölüm fragmanı oldukça heyecan yarattı. ATV'nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar bu akşam yayınlanmayacak. Heyecan dolu yeni gelişmeleriyle Kanatsız Kuşlar dizisi 11 Ocak Perşembe akşamı izleyicisiyle buluşacak.

KANATSIZ KUŞLAR 29. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Ahmet'in gerçeği itiraf etmesini sağlamak için Zeynep'in yaptığı hamle, şok edici bir şekilde sonuçlanır. Muzaffer ise Nefise ile arasını düzeltebilmenin bir yolunu aramaktadır. Mert'in desteğiyle Nefise ile Aysun'u yemeğe çağırır. Bu yemek sırasında Nefise'ye özel bir teklifte bulunur. Tuba, evden gönderilmek üzeredir artık. Acilen yeni bir plan yapması gerektiğini düşünürken beklediği fırsat ayağına gelmiştir. Onur, Zeynep'e tavır gösterdiği için pişmandır. Bunun üzerine, bir de sevdiği kızın başına gelen talihsizliği öğrenince bunun hesabını sormak üzere harekete geçer.