Gazete Vatan Logo

Kanatsız Kuşlar 29. yeni bölümde Kemal'in planı nedir?

Kanatsız Kuşlar 29. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve heyecanlandırdı. ATV'nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar'da Kemal, Nefise'nin sırrını öğrenmek için planlar yapıyor. Diğer yandan Muzaffer ve Nefiseyi evde zor günler bekliyor.

Kanatsız Kuşlar 29. yeni bölümde Kemal'in planı nedir?

Kanatsız Kuşlar 29. yeni bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında olacak. İlgiyle takip edilen dizi Kanatsız Kuşlar'da Muzaffer ile Nefise karşılarına çıkan engelleri aşabilecek mi? İşte yaşanacaklar...

KANATSIZ KUŞLAR 29. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

"Evimize dön Nefise!"

Nefise, Kemal'den gelen iş teklifini geçici olmak şartıyla kabul etmek zorunda kalmıştır.

Muzaffer ise bu olay karşısında Kemal'in niyetini iyice anlar ve beklenmedik bir şekilde Kemal'in karşına dikilir. Talat'ın kurduğu yeni oyunda ise, hedefte Cemre vardır. Ahmet'in Cemre'yi etkilemesini ve Zeynep'i derinden yaralamasını ister.

Muzaffer çocuklarıyla birlikte mutlu bir aile olarak villada yaşayabileceklerini Nefise'ye söylediğinde, aşılmayan önemli bir engel yüzünden yeni bir çıkmaza girerler. Birlikte bunun da üstesinden gelebilecekler midir?

Diğer tarafta, Kemal de boş durmamaktadır ve Nefise'nin büyük sırrının peşindedir.

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ahmet'in gerçeği itiraf etmesini sağlamak için Zeynep'in yaptığı hamle, şok edici bir şekilde sonuçlanır. Muzaffer ise Nefise ile arasını düzeltebilmenin bir yolunu aramaktadır. Mert'in desteğiyle Nefise ile Aysun'u yemeğe çağırır. Bu yemek sırasında Nefise'ye özel bir teklifte bulunur. Tuba, evden gönderilmek üzeredir artık. Acilen yeni bir plan yapması gerektiğini düşünürken beklediği fırsat ayağına gelmiştir. Onur, Zeynep'e tavır gösterdiği için pişmandır. Bunun üzerine, bir de sevdiği kızın başına gelen talihsizliği öğrenince bunun hesabını sormak üzere harekete geçer.

Haberin Devamı