Gazete Vatan Logo

Kanatsız Kuşlar 22. yeni bölümde Nefise eve dönüyor!

Kanatsız Kuşlar 22. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı. ATV'de Perşembe akşamları yayınlanan Kanatsız Kuşlar dizisinde Ahmet'i bulamayan babası cinnet geçirerek Zeynep'e silah çekiyor. Nefise ise buna engel olmak için kendini siper ediyor, peki vurulacak mı? İşte Kanatsız Kuşlar'da bu akşam yaşanacaklar...

Kanatsız Kuşlar 22. yeni bölümde Nefise eve dönüyor!

Kanatsız Kuşlar 22. yeni bölümüyle bu akşam ATV'de olacak. Her bölümüyle farklı heyecanlar yaratan Kanatsız Kuşlar izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. İşte Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanları...

KANATSIZ KUŞLAR 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Zeynep, Ahmet'ten kaçarken, onu öldürdüğünü düşünmektedir. Onur ise bir türlü haber alamadığı Zeynep'i gerekirse sokak sokak arayarak bulmaya kararlıdır. Ancak içine düştükleri zor durumdan bu kez kurtarabilecekler midir?

Muzaffer, Nefise'nin evine sığınan oğlunu almaya gider. Mert, Nefise ile Muzaffer'in arasının yeniden düzelmesini istemektedir. Bu durumun gerçekleşmesi ihtimali bile Emre'yi tekrar harekete geçirir. Hiç akla gelmeyecek bir sebeple, Muzaffer'le eve dönmek durumunda kalan Nefise, Tuba'yı çıldırtmaktadır.

Ahmet, o günden sonra kayıplara karışmıştır. Ondan haber alamayan babası, oğlunun kayıp cesedi de bulunamayınca cinnet geçirir ve Zeynep'i suçlayarak herkesin gözü önünde beklenmedik bir hamlede bulunur.