Gazete Vatan Logo

Kanatsız Kuşlar 20. yeni bölümde Muzaffer öfke saçıyor!

Kanatsız Kuşlar 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin heyecanla takip edilen dizisi Kanatsız Kuşlar'da gerçekleri öğrenen Muzaffer'in öfkesi daha da artıyor. Kanatsız Kuşlar'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Nefise ve çocuklarını zor günler bekliyor.

Kanatsız Kuşlar 20. yeni bölümde Muzaffer öfke saçıyor!

Kanatsız Kuşlar 20. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. ATV'de Perşembe akşamları yayınlanan Kanatsız Kuşlar izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Muzaffer'in dinmek bilmeyen öfkesi Nefise'yi fena şekilde yaralıyor. İşte yaşanacaklar...

KANATSIZ KUŞLAR 20. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ahmet, Zeynep'in karşısına nikah cüzdanıyla çıkar ve kendisiyle gelmesini ister. Onur, şok olmuştur. Emre, Muzaffer'in her şeyi bildiğini öğrendiğinde daha da öfkelenir. Annesine her şeyi anlatacaktır. Muzaffer, tam da bunu isteyerek Emre'yi kovar. Nefise, çocuklarıyla tuttuğu evde mutlu olacağını sanırken beklenmedik bir olay tüm duygularını altüst eder. Yaşadıkları zor anlardan kurtuluş için yine Muzaffer'den yardım istemek zorundadır. Fakat Nefise, hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Muzaffer, içindeki fırtınaların çaresi olarak her şeyi yakacak gibidir. Onun gazabından Azime ile kızı Emel de nasiplerini alırlar. Gerçekleri öğrenen Onur, Zeynep'e zor anında yardım edecek midir?