Gazete Vatan Logo

Kanatsız Kuşlar 19. Bölümünde Emre gerçeği öğrendi!

Kanatsız Kuşlar 19. Bölümünde Muzaffer'in isteği üzerine Nefise iyice köşeye sıkışmıştır. Kanatsız Kuşlar yeni bölümünde Emre ise Muzaffer'le ilgili tüm gerçeği öğrenerek şirketi basar. Heyecan Dolu Kanatsız Kuşlar 26 Ekim Perşembe Günü 20.00'de ATV'de...

Kanatsız Kuşlar 19. Bölümünde Emre gerçeği öğrendi!

Kanatsız Kuşlar yeni bölümünde Tuba'nın sakladığı sırrın Muzaffer'in oyununun bir parçası olması herkesi şaşırtacak.Onur nikah günü Zeynep'i kurtarmak için neler yapacak? Kanatsız Kuşlar 19. Bölümünde Emre, Muzaffer'in annesine kötü davrandığının farkına varır. Ve Öfkelenerek, Muzaffer'i şirkette basar. Bu yüzleşme büyük olayları beraberinde getirir.

KANATSIZ KUŞLAR 19. BÖLÜM FRAGMAN

Muzaffer'in isteği karşısında ne yapacağını bilemeyen Nefise, iyice köşeye sıkışmıştır. Çocuğunu düşürdüğünü söylemeyen Tuba, beklenmedik şekilde Muzaffer'in oyununun bir parçası olur. Muzaffer, Azime'yi onun özel hizmetine verir. Sırrı öğrendiğini gizlemeyi sürdüren Muzaffer'in Nefise için de sıra dışı bir planı vardır. Onur, nikah günü gelip çattığında Zeynep'i kurtarmak için elinden geleni yapar. Ancak Ahmet, son kozunu henüz oynamamıştır. Muzaffer'in gizemli tavırlarına anlam veremeyen Nefise, bir şeylerin ters gittiğinin farkındadır. Çocuklarıyla birlikte kendisine yeni bir yol çizme kararı alır. Bu karar, Muzaffer'i iyice çileden çıkaracaktır. Emre ise Muzaffer'in annesine kötü davrandığının farkına varır. Öfkelenerek, Muzaffer'le yüzleşmek üzere şirketi basar. Emre ve Muzaffer'in yüzleşmesi, büyük olayların başlangıcı olacaktır.

Haberin Devamı