Gazete Vatan Logo

Kanatsız Kuşlar 16. bölümde Nefise gerçekleri öğreniyor!

Kanatsız Kuşlar 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Kanatsız Kuşlar 16. bölümde Nefise, Muzaffer'le Emre'nin çocukluğu hakkında konuşup öğrendiği gerçeğin şokunu yaşamaktadır. İşte Kanatsız Kuşlar 16. bölüm fragmanı...

Kanatsız Kuşlar 16. bölümde Nefise gerçekleri öğreniyor!

Kanatsız Kuşlar 16. yeni bölümde Nefise öğrendikleri karşısında şoke oluyor. Kanatsız Kuşlar ATV ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana en beğenilen dizileri arasında yer alıyor. İşte Kanatsız Kuşlar 16. yeni bölüm fragmanı ve özeti...

KANATSIZ KUŞLAR 16. BÖLÜM FRAGMANI

Onur, Mert'i Emre'nin kaçırmadığı konusunda ağabeyini ikna etmeye çalışırken mahkemede Mert'in tanık olarak dinlenebilmesi için izin ister. Muzaffer ise Emre'nin hakkettiği cezayı çekmesi gerektiğini düşünmektedir.

Emre, karakolda savcılıktan çıkacak kararı beklerken Muzaffer, Nefise'yi şehirden uzaklaştırıp, baş başa bir gece geçirmek için hazırlık yapar. Şengül'ün evinde kalan çocuklar, kötü muameleye maruz kalırlarken Ahmet'in eve gelişiyle olaylar farklı bir yön alır.

Ceylan daha fazla dayanamaz ve Zeynep'e içindekileri kusarak saldırır. Bu olay sonunda çocuklar Şengül'ün evinden ayrılmak zorumda kalırlar. Emre'nin mahkemesinde ise herkesi şok edecek bir gelişme yaşanır.