Gazete Vatan Logo

Kanatsız Kuşlar 15. yeni bölümünde Emre hapse düşmekten kurtulacak mı?

Kanatsız Kuşlar 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar'da Emre hapse düşmekle burun buruna gelir, tek çare Mert'in konuşmasıdır. Kanatsız Kuşlar yeni bölümüyle bu akşam izlenebilecek.

Kanatsız Kuşlar 15. yeni bölümünde Emre hapse düşmekten kurtulacak mı?

Kanatsız Kuşlar 15. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Heyecanın bir an bile eksik olmadığı Kanatsız Kuşlar'da Nefise çocukları evden göndermek zorunda bırakılıyor. Muzaffer ise Emre'nin kendi çocuğundan habersiz bir şekilde plan yapıyor. İşte Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklar...

KANATSIZ KUŞLAR 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Oğlu Mert'in kaçıranlar arasında Emre'nin de olduğunu öğrenen Muzaffer, bütün çocukların derhal evden kovulmasına karar verir. Bu kararın bildirilmesini de bizzat Nefise'nin yapmasını ister. Çocuklara onun yüz verdiğini düşünmektedir. Nefise, Emre'den şikayetçi olunmaması sözüne karşılık çocuklarını villadan kovmakla karşı karşıya gelir. Bu zor karar herkesi bir tarafa savururken, Muzaffer sözünü tutmaz. Öte yandan Emre'nin Muzaffer'in öz oğlu olduğu gerçeği, Nefise'ye büyük çelişkiler yaşatmaktadır. Emre'nin kurtulması için tek umut Mert'in konuşmasıdır. Ancak olayın travmasını yaşayan Mert, suskunluğa gömülür. Kardeşi hapse düşmesin diye çırpınan Zeynep, yine Onur'un yardımına ihtiyaç duyar. Onur'un ise ağabeyini ikna etmesi neredeyse imkansızdır.

Haberin Devamı