Gazete Vatan Logo

Kanatsız Kuşlar 11. yeni bölümünde Nefise beklenen itirafı yapacak mı?

Kanatsız Kuşlar 11. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Kanatsız Kuşlar'da Nefise'nin Muzzaffer'e gerçekleri açıklayıp açıklamayacağı merak konusu oldu. İşte Kanatsız Kuşlar dizisinde yaşanacaklar...

Kanatsız Kuşlar 11. yeni bölümünde Nefise beklenen itirafı yapacak mı?

ATV'nin favori dizisi Kanatsız Kuşlar'da heyecanlı olaylar eksik olmuyor. Zeynep'in Ahmet'ten kurtulup kurtulamayacağı merak ediliyor. Kanatsız Kuşlar'ın bu akşamki yeni bölümü için 3 ayrı fragman yayınlandı.

KANATSIZ KUŞLAR 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR 11. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR 11. YENİ BÖLÜM 3. FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR 11. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Nefise, Muzaffer'e tüm gerçeği açıklamak üzereyken beklenmeyen bir gelişme yaşanır.

Azime ve Nefise arasında gizli şeyler döndüğünden şüphelenen Tuba, tehlikeyi göze alarak Azime'yi köşeye sıkıştıracak bir ipucu yakalamayı başarır.

Ahmet, Zeynep'e evlilik konusunda baskı yapar. Zeynep ise Ahmet'in tavrı karşısında onunla olan bağını tamamen koparmaya karar verir. Zeynep'in Onur'la yakınlaştığını öğrenen Emre ise ablasına bu konuda çok sert çıkar.

Muzaffer'in oğlu Mert, nihayet eve getirilmiştir. Küçük Aysun ise Mert'in gelişi ile derin bir yalnızlığın içine düşer. Annesi Nefise ile aralarında aşmaları gereken büyük, bir o kadar da dramatik bir sınav başlar. Nefise, bir yandan Mert ile ilgili hesap edemediği çeşitli zorluklar yaşarken, bir yandan da küçük kızı Aysun'la sorunlarını çözmeye çalışır.

Haberin Devamı

Muzaffer ise Nefise ile evlendiklerinden bu yana ilk kez baş başa kalacakları bir geceye başlarken, yaşayacakları sürpriz ikisini de şok edecektir.

Kanatsız Kuşlar yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de ATV'de...