Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında neler var? - Adı Efsane 10. bölümüyle Kanal D’ de!

Kanal D’nin en sevilen dizilerinden biri olan Efsane dizisi, 10. Bölüm 2. Fragmanı ile birlikte takipçilerini şoka uğratıyor! Hakan ile Melis arasında geçen sahne ve Tarık’ı bekleyen büyük sürpriz ile birlikte Efsane dizisi bu haftada dikkatleri üzerine çekmeyi başaracağa benziyor! Dizi ile ilgili detaylar haberimizin devamında…

Kanal D yayın akışında neler var? - Adı Efsane 10. bölümüyle Kanal D’ de!

Kanal D’nin yeni dizilerinden biri olan Adı Efsane dizisinin 10. Bölüm 2. Fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Yeni bölümde Hakan ve Melis arasında ilginç şeyler yaşanıyor. Tarık’ı bekleyen büyük sürpriz ise takipçileri meraklandırıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar, uzun zamandır kimseye açmadığı duyguları Tarık için açmaya hazırlanırken büyük bir sürpriz yaşanacaktır. Sibel ise her şeyi göze alarak Hakan’a olan aşkını ilan edecektir. Bu Bahar’ın tüm planlarını alt üst eder. Herkes büyük bir şok içindedir. Sibel’in Hakan’a aşkını ilan etmesinden sonra Hakan’ın bu durumda Sibel’e nasıl bir karşılık vereceği de merak konusudur. Bir yandan parasını almış olduğu Kıvanç ve diğer yandan Melis ile çok zor bir karar vermek durumunda kalan Hakan’ın cevabı Efsane dizisinin bu haftaki en heyecanlı anlarından biri olacağa benziyor. Hakan’ın omuzlarındaki yük, Sibel’in hesaba katmadığı bir şeydir. Sibel’in itirafı ile Melis’in karşısına çıkması iyiden iyiye imkânsız bir hale gelen Hakan oldukça zor bir durumdadır.

Adı Efsane dizisinin 10. Bölümünde Bahar, uzun süredir kilitli tuttuğu kalbini Tarık’a açabilecek mi? Melis, Hakan’ın Kıvanç’tan para alma sebebini öğrenebilecek mi? Sadık gördüklerinden Fiko’ya bahsedecek mi?

SİBEL ORTALIĞI BİRBİRİNE KATIYOR!

Efsane dizisinin 10. Bölüm 2. Fragmanı ile birlikte Hakan’ı öpen Sibel, Fiko’ya ayrıldıklarını söyler. Öpüşme olayını ise Melis’e anlatan Sibel, ortalığı fena halde karıştırmıştır! Fiko, sebebini bilmediği bu ayrılık yüzünden oldukça öfkelidir. Fiko o kadar çok sinirlenmiştir ki onu ne Hakan ne de Tarık koç durdurabilecektir!
Öpüşme olayını öğrenen Melis ise soluğu Hakan’ın yanında alacak! Hakan ve Melis ortaya çıkan bu durumun ardından nasıl hareket edecek? Fiko, Melis ve Hakan arasında gerçekleşen öpüşmeyi öğrenecek mi? Efsane dizisi takipçilerini 10. Bölümde neler bekliyor?
Hepsi ve daha fazlası Cumartesi akşamı Kanal D’de!

Haberin Devamı