Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında neler var? - 16 Aralık Cumartesi

16 Aralık Cumartesi günü Kanal D yayın akışı sabah, 06:30’da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı çocuk programı ile güne başlangıç yapıyor. Çocukların büyük eğlencesi renkli program ile çocuklarınız eşliğinde güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 19:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı yerli dizi ile baş başa kalacaksınız. Sıcak aile dizisinde yine peş peşe pek çok olay silsilesi yaşanacak. Heyecan dolu renkli dizi ile akşamınızı daha keyifli ve eğlence dolu hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında neler var? - 16 Aralık Cumartesi

Sabah ilk olarak “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı eğlence dolu çocuk programı sizlerle oluyor. Renkli ve eğlence dolu sevimli programı seyrederek güzel bir güne merhaba diyebilirsiniz. Keyifli programın hemen ardından 07:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz. Dizinin son bölümünü kaçırdıysanız mutlaka bu hafta sonu yayını seyredebilir ve merak ettiğiniz gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:45’de “Sahrap’la Lezzetli Sofralar” adlı yemek programı ekranlarınızda olacak. Değerli konukların katılımıyla gerçekleştirilen programda birbirinden enfes tatların hazırlanışıyla karşılaşacaksınız. Ayrıca yapılan yemeklere dair servis önerileri ve püf noktaları hakkında da incelikli tüyolar edinebilirsiniz.

Saatler 09:45’i gösterdiğinde “Magazin D Pazar” adlı eğlence dolu program sevenlerinin karşına çıkıyor. Magazin dünyasına bomba gibi düşen en sıcak gelişmeler ayrıntılarıyla Magazin D’de. Pazar sabahınızı daha dinamik ve eğlenceli geçirmek istiyorsanız bu magazin programını mutlaka takipte kalın! 13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı ile gün ortasına giriş yapılacak. Birbirinden değerli konuklar eşliğinde daha keyifli bir hale dönüşen, 7’den 70’e herkese hitap eden programda; spor, genel & kültür, sağlık, magazin, ekonomi, spor ve aktüel gibi geniş bir içerik ele alınıyor. Yine bu haftaki yayınında keyifli ve renkli bir yeni bölüm seyredebilme imkanı bulabileceksiniz.

Haberin Devamı

14:15’de “Kızlarım İçin” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Dizinin son bölümünü izleyemediyseniz bu tekrar fırsatını değerlendirebilirsiniz. Hemen ardından 16:15’de “Dostlar Mahallesi” adlı yeni dizinin tekrar bölümü yayın akışında bulunacak. Yeni yayına başlayan yerli dizide, sıcak ve samimi bir mahalle hikayesine tanıklık edebileceksiniz. Saatler 18:45’i gösterdiğinde “Kanal D Haber Hafta Sonu” ile akşam haberleri başlayacak. Gündemin merkezine oturan en sıcak gelişmeler ve son dakika haberleri ekranlarınız karşısında yerini alacak. Türkiye’yi ve dünyayı ilgilendiren en güncel konular için haber bültenini izlemeniz yeterli.

Haberin Devamı

19:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı yerli dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağına dahil olunuyor. 23:00’da “TEGV Özel Yayını” canlı yayında yer alacak. 01:30’da “Koğuş (The Ward)” adlı film ile nefes kesen bir gece geçirebileceksiniz. 03:00’da “5N1K” adlı programın tekrarı sizlerle... Hemen ardından 03:45’de “Müzik Arası” programı, 04:15’de “Dostlar Mahallesi” adlı dizi yayına geçiyor.