Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında neler var? 14 Nisan Cuma...

Kanal D’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, bu haftaki yayın akışına göre yine her zamanki gibi Cuma akşamı saat 20.00’de ekranlarda olacak! Arka Sokaklar Cuma günü yayın akışında 437. bölümüyle yayınlanmaya başlarken yepyeni bir bölüm takipçileri beklemektedir. İşte Arka Sokaklar 437. Bölümüne ait detaylar…

Kanal D yayın akışında neler var? 14 Nisan Cuma...

Arka Sokaklar’ın heyecan dolu 436. Bölümünün ardından 437. Bölüme ait fragman yayınlandıktan sonra yepyeni bir hayat hikâyesine odaklanılacağı görüldü. Ekip, görevlerini yerine getirmeye kaldığı yerden devam edeceğe benziyor. Zorlu bir ameliyatın ardından hayatta kalmayı başaran Mesut ve oğlu ise Arka Sokaklar takipçilerinin yüzünü güldürmeyi başarmıştır. İşte yeni bölüme dair detaylar…

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

437. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mesut zorlu bir ameliyatın ardından taburcu olmuştur. Mesut’un bir müddet evde dinlenmesi gerekmektedir. Herkes Mesut ve oğlunun ameliyattan sapasağlam çıkmasına oldukça sevinmiş onları karşılamaya gitmiştir. Selin bir süre onun yanında kaldıktan sonra Mesut tamamen iyileşene kadar ona refakatçi olacaktır. Tunç ve Sevgi birlikte adeta bir aile olmuşlardır. Sevgi de bu durumdan dolayı oldukça memnundur.

Hale, mankenlik ajansı sahibi olan fakat genç kızları tuzağa düşürerek fuhuşa zorlamakta olan bir kadındır. Buse isimli oldukça güzel bir mankeni de yine aynı şekilde tehdit ve şiddet yoluyla rahatsız etmiştir. Kız bu durumdan şikâyetçi olmak için emniyete gitmiştir. Ekip, Hale’nin yaptığı pis işleri ortaya çıkarmak için plan yapar. Buse’yi de son dakika fuhuşa zorlanmaktan Ali’nin de içinde olduğu ekip kurtarmayı başarır. Buse Ali’den yaptıklarından dolayı etkilenmiştir. Pınar, Ali ile birlikte yemeğe çıkabilmek için öğle saatlerinde emniyete gider. Bu sırada ise emniyette işlemleri devam etmekte olan Ali’ye teşekkür etmek isteyen Buse, Ali’nin boynuna sarılmıştır. Pınar ise bu ana bire bir tanık olmuştur. Bu nedenle de öyle bir tepki verir ki artık sorunlar kaçınılmaz bir hale gelir.

Haberin Devamı

Furkan ve Nihal isimli çift uyuşturucu bağımlısıdır. Furkan her ne kadar tedavi olup kurtulmayı başarsa da Nihal hamile olduğu için tedavi olamamış ve bebek de onunla birlikte bağımlı olarak dünyaya gelmiştir. Kadın almış olduğu uyuşturucu sebebiyle hayatını kaybetmiştir. Nihal’in uyuşturucu aldığı torbacı ise esrarengiz bir şekilde öldürülür.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gümüş, doktor ve hemşireleri gaz kullanarak bayıltmış ve Mesut’un ameliyatına sızmayı başarmıştır. Silahı Mesut’un kafasına dayayıp öldürecek olan Gümüş, tam o sırada aldıkları istihbarat sayesinde zamanında yetişen ekip tarafından durdurulur. Son anda Mesut’u kurtaran ekip Gümüş’ün baygın numarası yapması sebebiyle hastaneden kaçıp gitmesine izin vermiştir. Mesut ve Tunç bir kez daha ameliyata alınmıştır. Ameliyat başarılı geçer ve her ikisi de gözlerini açar.

Zeliha ve Alphan, ailelerine karşı gelerek kendi hayatlarını kurmaya çalışmışlardır. Fakat kalacak yerleri yoktur. İkisi de arkadaşlarının yanında kalırlar. Alphan2ın tekrar uyuşturucu madde kullanmaya başlaması sebebiyle Zeliha ipleri koparmış ve boşanmaya karar vermiştir. Alphan’ı girdiği uyuşturucu komasından Hüsnü kurtarsa da bir daha kızının yanına yaklaşmasına izin vermeyecektir. Zeliha ailesi ile arasını düzeltir ve evine geri döner. Mesut’un ise psikolojisi iyiden iyiye bozulmuştur. Mesut, Gümüş’ü bulmayı kafasına takmıştır.

Haberin Devamı

Gümüş’ün yurt dışında yaşamakta olan karısı Andrea’nın da örgütle bir bağlantısı bulunmaktadır. İstanbul’a örgüt üzerinden para getirmeye çalışan kadın, Rıza Baba ve ekibi tarafından takip edilmiştir. Bu haberi alan Mesut’ta anında peşlerine takılır. Mesut’un henüz ameliyattan yeni çıkmış olduğu ve dinlenmesi gerektiği için ekip operasyona katılmasına razı gelmemiştir. Mesut ise ne yapıp edip Gümüş’ün peşine düşmeye ve intikam almaya karar vermiştir.