Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi

Kanal D 9 Eylül Cumartesi günü yayın akışı, 06.15’te eğlenceli içeriklerin ve çeşitli sevilen çizgi filmlerin yayınlandığı Kanal D Çocuk Kulübü ile başlayacak, bir başka komedi programı yerli dizi Ankara’nın Dikmen’i ile devam edecek. Şans Kapıyı Kırınca adlı komedi dizisi ile süren yayın akışında, Magazin D ve Ver Elini Aşk gibi programlar da yayınlanacak. Akşam kuşağından önce Meryem ve Kanal D Haber yayınlanırken, akşam kuşağında tv’de ilk kez John Wick ve daha sonra Zorlu ikili adlı yabancı sinemalar yayınlanacak.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi

Kanal D’nin 9 Eylül tarihinde başlayacak olan hafta sonu yayın akışı, sabah saat 06.15’te ekrana gelecek Kanal D Çocuk Kulübü ile başlayacak. Kanal D Çocuk Kulübü, yıllardır Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Kanal D’nin sevilen programlarından. Programda, çocukların seveceği bir çok eğlenceli içerik ve sevilen çizgi film bulunuyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kanal D’nin eğlenceli başlayan yayın akışı, Ankara’nun Dikmen’i adlı komedi dizisinin tekrar bölümünün ekrana gelmesiyle devam ediyor. 07.00’de ekrana gelecek olan dizinin başrol oyuncusu Bülent Emrah Parlak. Dizide, Ankara’da türkücülük yapan Dikmen’in hayatı ve başına gelenler anlatılıyor.

08.00’de ise, izlerken eğleneceğiniz başka bir program olan Şans Kapıyı Kırınca adlı yerli film ekranlarda olacak. Filmde, minibüs şoförlüğü yapan Ferhan Şensoy’un oynadığı karakterin, ailesini temsilen girdiği bir yarışmada son soruyu yanlış bilir ve teselli ödülü olarak Barbunya Adası’da ailecek bir tatil kazanırlar. Ancak bu tatilde başlarına gelmeyen kalmaz. Filmde Ferhan Şensoy, Zeki Alasya, Rasim Öztekin ve Asuman Dabak gibi tecrübeli ve başarılı oyuncuların yanı sıra Mehmet Ali Alabora ve Doğa Rutkay gibi önemli oyuncular da rol alıyor.

Haberin Devamı

09.45’te ise, ünlülerin renkli hayatlarına daha yakından bakabileceğiniz, birçok ünlü isimle röportaj yapılan ve renkli bir tarza sahip magazin programı Magazin D yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak.

13.00’da, yerli dizi Ver Elini Aşk’ın tekrar bölümü yayınlanıyor olacak. Dizinin başrolünde Ali İl, Sevda Erginci, Asuman Dabak ve Köksal Engür gibi oyuncular bulunuyor.

15.30’da, yerli dizi Meryem’in tekrar bölümü ekranlarda olacak. Sevdiği insan için hapsi göze alan birinin hikayesinin anlatıldığı dizide, Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç başrolleri paylaşıyor.

18.45’te, Kanal D Haber canlı olarak Kanal D ekranlarından yayınlanacak. Türkiye ve dünya gündeminden haberler, özel hazırlanmış dosyalar, önemli röportajlar ile öne çıkan Kanal D Haber’i doğru ve tarafsız habercilik anlayışı için tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

20.00’de ise Tv’de ilk kez olarak John Wick adlı yabancı film ekrana gelecek. Filmin başrolünde müthiş oyuncu Keanu Reeves bulunuyor.

John Wick’ten sonra ise, 22.30’da Zorlu İkili adlı yabancı filmi Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.