Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 8 Temmuz Pazar

8 Temmuz Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı renkli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sabaha erken uyananlardansanız bu keyifli diziyi seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Son Görev” adlı aksiyon dolu sinema filmi sizleri karşılayacak. Pazar akşamı güzel bir sinema keyfi yapmak isterseniz bu filmi sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 8 Temmuz Pazar

Sabah saat 07:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebielceksiniz. Heyecan dolu dizi ile sabah saatleriniz çok daha güzel geçecek. Hemen ardından 09:45’de “Magazin D Pazar” adlı magazin programı sizlerle oluyor. Magazin dünyasının sıcak gelişmelerini ayrıntıları birlikte öğrenebilir ve şok edici VTR’ler karşısında eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Ünlülerin aşk hayatından eserlerine, bulundukları konumlardan sahne aldıkları mekanlara kadar tüm magazinsel detaylar sizlerle buluşacak. 13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı sizleri karşılıyor. Güncel hayattan bilgiler sunan programı öğle arasında seyrederek tarihten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar tüm konu başlıkları hakkında yeni aydınlatıcı bilgiler edinebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Sahrap’la Anadolu Lezzetleri” adlı yemek programı yayında olacak. Programı seyrederken hem keyif dolu bir gün akışı geçirebilir hem de birbirinden lezzetli yöresel yemek tarifleri ile sofralarınıza yeni dokunuşlar getirebilirsiniz. Saatler 15:00’a geldiğinde, “Aşk Adası” adlı komedi ve aşk dolu sinema filmi ekranlarda bulunacak. Eğer gün ortasında yapabileceğiniz bir aktivite yoksa, bu mükemmel film ile güzel anlar yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Saatler 16:30’a geldiğinde, “Jackie Chan İz Peşinde” adlı bir başka yabancı sinema filmi daha ekranlarda olacak. Gün ortasında başlayan film ile aksiyon dolu bir TV saati sizleri bekliyor. 18:30’da “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni yayına geçecek. Akşam bülteninden siyaset, sağlık, emlak, politika, hava durumu, trafik ve yaşam gibi tüm konu başlıkları hakkında yenilikçi bilgiler edinebilirsiniz.

20:00’da “Son Görev” adlı yabancı sinema filmi ekranlarınızda. Aksiyon dolu akşam sunan film ile güzel bir akşama hazır olun. 22:15’de “Üçkağıtçı” adlı film yayına giriş yapıyor. Hem komik hem de eğlence dolu anlar sunan film ile gecenizi renklendirebilirsiniz. 00:15’de “Son Görev” adlı filmin tekrar bölümü sizlerle. 02:00’da “Üçkağıtçı” adlı filmin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 03:30’da “5N1K” adlı programın, 04:15’de ise “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız.

Haberin Devamı