Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Temmuz Cumartesi

7 Temmuz Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sabahınızı bol kahkahalı bir atmosfere bürüyen dizi ile renkli anlara tanıklık edebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Jackie Chan İz Peşinde” adlı yabancı sinema filmi ile yayın devam ediyor. Akşam herhangi bir etkinlik planı yapmadıysanız, bu sürükleyici film ile evinizde muhteşem bir sinema keyfi yapabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Temmuz Cumartesi

Sabah saat 07:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Ekranların renkli dizisi ile güzel bir sabah sizlerle olacak. Hemen ardından 09:45’de “Magazin D Cumartesi” adlı magazin programı yayına geçiyor. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, ayrıntıları ile birlikte ekranlarınızdan öğrenebilir ve komik, şaşırtıcı anların keyfini çıkartabilirsiniz. Ünlü camiasına ait tüm merak ettikleriniz, eğlenceli VTR’lerle sizlere aktarılacak. 13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı sizlerle oluyor. Güncel programı seyrederken tarihten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar tüm alanlarda seçkin bilgiler edinebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 14:00’a geldiğinde, “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı programın tekrar bölümü sizlerle buluşacak. Sevilen renkli programın son bölümünü izlemediyseniz bu tekrar bölümünü sakın kaçırmayın. 16:45’de “Sakar Koruma 2” adlı film ile güzel bir sinema keyfi yapabilme şansı elde edeceksiniz.

18:30’da “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni yayında yerini alacak. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile birlikte seyredebileceksiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan yaşama, politikadan hava durumuna kadar akla gelebilecek tüm konu başlıklarına ait güncel gelişmeler sizlerle oluyor. 20:00’da “Jackie Chan İz Peşinde” adlı yabancı sinema filmini seyredebileceksiniz. Akşamınızı renkli kılan filmi sevdiklerinizle birlikte izleyerek cumartesi akşamınızı güzel bir şekilde geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

22:15’de “Bizum Hoca” adlı yerli sinema filmi ekranlarınızda! Sevilen komik filmi izleyerek gecenize renk ve heyecan katabileceksiniz. 23:45’de “Eksik Sayfalar” adlı sinema filmi ile yayın devam ediyor. 01:45’de “Bizum Hoca” adlı filmin tekrar bölümünü bir kez daha izleyebilme şansı elde edeceksiniz. 03:00’da “Eksik Sayfalar” filminin tekrarı yayında olacak. 04:15’de “Müzik Arası” adlı program sizlerle buluşuyor. 05:30’da ise “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümü hayranlarını karşılayacak.

Haberin Devamı