Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Kasım Salı

7 Kasım Salı günü Kanal D yayın akışı sabah 07:00’da” Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ekranlara geliyor. Dünya üzerindeki gelişmelerden ve merak ettiğiniz olaylardan sabahın erken vakitlerinde haberdar olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Tutsak” adlı yerli dizi sürükleyici ve nefes kesen yeni bölümle sevenlerini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Güzel bir dizi keyfi için 20:00’da Kanal D ekranlarında olun… Kanalın yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Kasım Salı

Sabah 07:00’da “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni siyasetten sağlığa, ekonomiden sosyal yaşama kadar tüm gündem gelişmelerinden bilgi sahibi olmanıza yardım ediyor. Haber bülteninin hemen ardından saat 10:00’da “Meryem” adlı yerli dizinin tekrar bölümü başlıyor. Akşam kuşağında seyredemedim diyenlerdenseniz sakın kaçırmayın! Birbirinden sürükleyici ve heyecanlı anlar ekranlarınızda olacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı yayına geçiyor. Yeni bölümüyle ekranlarda olan programda Nursel Ergin’in sunumuyla birbirinden enfes tarifler verilecek. İzlerken hem keyifli dakikalar geçirebilir hem de mutfaklarınızda deneyimleyebileceğiniz leziz tarifler hakkında bilgi edinebilirsiniz. 14:30’da “Magazin D” canlı yayın programı ile magazin dünyasının ritmi tutuluyor. En güncel gelişmeler ve sanatçılara dair arka planda yaşananlar ayrıntılı şekilde ekranlarınıza aktarılacak. Bazen şok eden bazen hüzünlendiren tüm gelişmelerden haberdar olun…

Haberin Devamı

16:15’de yerli dizi “Arka Sokaklar” tekrar bölümü ile yayına devam edecek. Dizinin bitiminden hemen sonra saat 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” canlı yayınıyla ekranlara giriş yapıyor. Siyaset, yaşam, ekonomi, sağlık, hava durumu ve daha pek çok fazlası… Gündeme ve gündem ötesine dair tüm gelişmeleri tarafsız şekilde en güncel veriler ışığında öğrenme fırsatı elde edebileceksiniz.

20:00’da “Tutsak” isimli yerli dizinin yeni bölümü başlıyor. Elif’in tutsaklı geçen yaşamında Sadullah’ın katili gün yüzüne çıkacak, nefesle duracak… Heyecan dorukta beklediğiniz dizinin yeni bölümü ile tüm merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. Akşam kuşağından sonra da dizilerin tekrar bölümlerini seyredebilirsiniz. 23:30’da “Meryem” adlı yerli dizi tekrar bölümü ile yayın akışında yerini alacak. 01:45’de “İsimsizler” adlı polisiye dizisi tekrarı ile bir kez daha sevenleri ile buluşuyor. Hemen ardından saat 04:00’da “Tutsak” isimli yerli dizinin tekrarı karşınıza çıkıyor.