Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 7 Ekim Cumartesi

KANAL D’nin 7 Ekim Cumartesi gününe ait yayın akışı 06.30’da Çocuklar Duymasın dizisinin tekrar bölümü ile başlıyor. Ardından magazin programı ve sevilen dizilerin tekrar bölümleriyle devam ediyor. Akşam kuşağında ise Sevda’nın Bahçesi yeni bölümüyle ekranlara gelecek. KANAL D’nin 7 Ekim Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde...

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 7 Ekim Cumartesi

KANAL D’nin 7 Ekim Cumartesi gününe ait yayın akışı saat 06.30’da Çocuklar Duymasın ile başlıyor. Dizinin bu bölümünde Meltem, Haluk’un her şeye hayır demesinden şikayetçidir. Bu duruma dur demek için de Haluk her ‘’Hayır’’ dediğinde nerede olursa olsun dans edecektir. Haluk bu durumdan rahatsız olur. Gönül ve ailesi ise TEOG kaldırıldığı için yerine hangi sistemin geleceğini merak ederler.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.45’te Magazin D Cumartesi başlayacak. Magazin dünyasında yaşanan son gelişmeler programın yeni bölümüyle ekrana gelecek.

13.00’da Şule Zeybek’in sunumuyla Şule İle Vitrindekiler programı ekranda olacak. Programda her hafta olduğu gibi ünlüler konuk olacak.

14.15’te Ver Elini Aşk tekrar bölümü başlayacak. Bu bölümde; Emin Ağa, Ayperiyle Kaan’a oynadığı oyunu devam ettirir ve imam nikahı kıyılacağını söyler. Bu durum karşısında şok geçiren ikili, kurtulmaya çalışsa da işler hiç de kolay olmayacaktır. Mesut’tan gelen yardımla bu zor durumdan kurtulduklarını zannetseler de Ayperi ve Kaan’ı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

16.30’da Tutsak adlı dizi başlayacak. Dizinin bu bölümünde; Sadullah’ı öldürmekle suçlanan Kenan’ın tutuklanması aileyi zor duruma düşürür. Elif üzerindeki şüpheleri giderebilmek için polisle iş birliği yapması gerekir. Elif’in geçmişinden gelen bir tanıdık, zorlu geçmişini karşısına çıkartacaktır. Sadullah’ın öldüğü yerde bulunan bir delil ise tüm gidişatın yönünü değiştirecektir.

18.45’te KANAL D Haber programında Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeler aktarılacak.

Haber programının ardından 20.00’da Sevda Bahçesi başlayacak. Dizide; Sevda ve Levent’in fotoğrafını gören Aylin, gizlice Sevda’nın peşine düşer. Sevda’nın hayatını sırlarını araştırmaya başlayan Aylin’in en büyük yardımcısı ise, aşığı Avukat Hakan’dır. Defne, okuldaki kariyer gününe Levent’i davet eder ancak Levent yoğun programından dolayı katılamaz. Kariyer gününe Eray gelir. Levent’in yaptığı sürpriz başta Sevda olmak üzere herkesi duygulandırır.

23.30’da İsimsizler tekrar bölümüyle ekranda olacak.

Haberin Devamı