Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Aralık Perşembe

7 Aralık Perşembe günü Kanal D, 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” haber bülteniyle yayın akışını başlatıyor. Gündemin nabzını tutan en sıcak gelişmeler ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıkları ile ekranlarınız karşısına yansıtılıyor. Siyaset, sağlık, yaşam, ekonomi, spor ve alışveriş gibi daha pek çok alanda merak ettiğiniz gelişmeler sizlerle olacak, sakın kaçırmayın! Akşam kuşağında ise 20:00’da nefes kesen “Vatanım Sensin” adlı dizinin nefes kesen yeni bölümü yayın akışına dahil oluyor. Her karesi büyüleyici ve heyecanlı olan diziyi seyrederek akşamınıza renk katabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 7 Aralık Perşembe

Sabah ilk olarak “Kanal D ile Günaydın Türkiye” yayını ile gündeme dair sıcak gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Bültenin bitiminden hemen sonra 09:30’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı sevilen yerli dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Sürükleyici anlarıyla seyircilerini ekran başına kilitleyen aşk temalı dizinin tekrar bölümü ile heyecan dolu bir sabaha hazır olun.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:15’i gösterdiğinde “Nursel’le Evin Tadı” yemek programının yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Hoş sohbetlerle ilerleyen programda her biri enfes lezzet sunan tarifler hazırlanıyor ve muazzam sunumlar eşliğinde ikram ediliyor. Farklı konukların katıldığı programı seyrederken hem eğlenebilecek hem de tarif defterlerinizi zenginleştirebileceksiniz.

12:45’de “Alışveriş Melekleri” adlı moda yarışmasının yeni bölümü ile gün ortasına giriş yapılıyor. Programda, her hafta iç 3 yarışmacı başarılarını göstermeye çalışıyor ve hafta içi son gün kazanan yarışmacı belirlenerek kendisine kazandığı ödül takdim ediliyor. 14:45’de “Magazin D” adlı eğlence dolu program canlı canlı yayın akışına geçiyor. Magazin dünyasını kasıp kavuran tüm gelişmeler sevenlerine aktarılıyor. Özelikle ünlüler camiasında neler döndüğünü Magazin D ile ekranlarınızda hemen öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

16:30’da “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü izleyebilirsiniz. 18:45’de Ahmet “Hakan’la Kanal D Haber” büteni ile akşam haberleri yayında yer alacak. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen gündem gelişmelerini ekranlarınız karşısındayken detaylı şekilde takip edebilme fırsatı elde edebileceksiniz.

Haber saati bittikten sonra 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı sürükleyici tarihi dizi ile nefes kesen bir akşam kuşağına giriş yapabileceksiniz. Hilal’in kaçırılması, Cevdet’i telaşe düşürüyor… Cevdet kızını kurtarmak için bir kez daha Dağıstanlı ile konuşmak isteyecektir… Yeni bölümü izlerken bazen heyecanlanacak bazen de hüzün dolu anlar karşısında duygularınıza teslim olacaksınız. 23:30’da “Kızlarım İçin” adlı dizinin tekrarını seyredebilirsiniz. 02:15’de “İsimsizler”, saat 04:30’da ise “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarda yer alacak.

Haberin Devamı