Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma

6 Temmuz Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile güzel ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20.00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ile yayına devam ediliyor. Yarışma anında hem eğlenebilir hem de akşamınızı çok renkli ve keyifli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma

Sabah ilk olarak “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin tekrar bölümlerini seyrederken sabahınızı çok daha renkli ve eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz. Saatler 09:45’e geldiğinde, “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümü hayranları ile buluşacak. Kanal D ekranlarının sevilen dizisini ailenizle birlikte sabah keyfi yaparken izleyebilirsiniz. saat 12:25’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ekranlara dahil olacak. Yeni bölümü ile yayına başlayan program, hem gelinlerin hem de kayınvalidelerin eğlenceli vakitler geçirmesini sağlayacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D Yaz” adlı magazin programı sizlerle olacak. Magazin dünyasının sıcak gelişmelerini detayları ile birlikte Kanal D ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Ünlü camiasına ait merak edilen gelişmeleri bu magazin programından öğrenebilirsiniz. 16:30’da “Aşk-ı Memnu” adlı efsanevi dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Aşkın, kıskançlığın ve tutsaklığın en güzel göstergesi olan renkli dizi ile güzel bir TV keyfi yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni ekranlara geçecek. Haber bültenine dair tüm merak edilen gelişmeleri ekranlarınızdan tek tek öğrenme şansı elde edeceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, hava durumundan politikaya kadar tüm gündem başlıklarına ait gelişmeler sizlerle oluyor. 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yeni sezon yarışmasının yepyeni bölümü hayranlarının karşısına çıkıyor.

22:45’de “Sakar Koruma 2” adlı film ile sinema keyfi yapabilirsiniz. Gecenize renk ve eğlence katacak olan filmi izlemeyi unutmayın. 00:45’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Saatler 01:45’e geldiğinde, “Sakar Koruma 2” adlı yabancı sinema filmi bir kez daha karşınızda yer alacak. Saat 04:30’da ise “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen eğlenceli aşk dizisini hafta içi her gün bu saatlerde Kanal D ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz.