Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 6 Ekim Cuma

KANAL D’nin 6 Ekim Cuma gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde KANAL D ile Günaydın Türkiye programıyla başlıyor. Ardından yemek programı ve magazin programıyla devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Ver Elini Aşk yeni bölümüyle ekranda olacak. KANAL D’nin 6 Ekim Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde...

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 6 Ekim Cuma

KANAL D’nin 6 Ekim Cuma gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Murat Güloğlu ve Mutlu Ulusoy’un birlikte sunduğu KANAL D ile Günaydın Türkiye programıyla başlayacak. Programda Türkiye ve dünya gündeminin öne çıkan haber başlıkları ele alınacak. Haber programının ardından saat 10.00’da Tutsak dizisi tekrar bölümüyle ekranlara gelecek.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da Nursel Ergin’in sunduğu Nursel’le Evin Tadı programı başlayacak. Programda birbirinden lezzetli yemeklerin tarifleri verilecek. Yemek yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktalar anlatılacak.

14.30’da Magazin D yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Gündemde olan magazin olayları programda yer alacak. Ardından 16.15’te KANAL D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar tekrar bölümüyle ekrana çıkacak.

18.45’te Ahmet Hakan’la Kanal D Haber başlayacak. Haber programında Türkiye ve dünya gündemine dair en sıcak gelişmeler, yaşanan son olaylar anlatılacak.

Saat 20.00’da da yeni dizi Ver Elini aşk yeni bölümüyle ekranda olacak. Dizide Kaan Tuğlu bekar bir babadır. Bebeğine bakan bakıcı kaçınca Kaan, Ayperi adında köylü bir kızı dadı olarak işe alır. Kaan son derece çapkın ve sorumsuz metropol bekarı, Ayperi ise dediği dedik Antepli köylü kızıdır. Bu nedenle ikisi de sürekli kavga etmeye başlarlar. Birbirlerinden haz etmeyen bu ikilinin bilmediği bir şey vardır. Kıbrıs Savaşı’nda Ayperi’nin dedesi Kaan’ın dedesinin hayatını kurtarmak için kurşunun önüne atlamıştır. Kaan’ın dedesi Emin Ağa’ya büyük bir vicdan borcu yüklenmiştir. Emin Ağa Ayperi’yi almak için ant içmiştir ancak Kaan ve Ayperi bu duruma karşı gelirler. İkisinin de karşı duramadığı tek şey vardır o da Kaan’ın kızı Su Ellen’dir.

Haberin Devamı

23.30’da Sibel Can ve Emre Kınay’ın başrolde olduğu Sevda Bahçesi tekrar bölümüyle ekranda yer alacak.