Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 6 Ağustos Pazar

Kanal D yayın akışı 6 Ağustos Pazar günü Kanal D Çocuk Kulübüyle başlıyor. Ardından yabancı sinema Hanni & Nanni 2 yayın akışında yerini alıyor. Sabah kuşağının bir diğer programı Magazin D canlı yayınıyla Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Saatler ilerlediğinde Ben Bilmem Eşim Bilir’in yeni bölümü yayınlanıyor. Akşam kuşağında ise sevilen ve merakla takip edilen dizi Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle yayın akışına giriyor. Çocuklar Duyması’nın yeni bölümünden sonra da 19 yarışma programının yeni bölümü ekrana geliyor. 19’un ardından Kan Kardeş yabancı sinema filmi Kanal D yayın akışında olacak. KANAL D 6 Ağustos Pazar günü yayın akışının tüm detayları bu haberde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 6 Ağustos Pazar

Kanal D 6 Ağustos Pazar günü yayın akışı 06.45’te yıllardır çocukların eğlenerek ve severek seyrettiği Kanal D Çocuk Kulübüyle başlıyor. Kanal D Çocuk Kulübü programında çocuklara dair oyun, eğlence gibi her türlü faaliyet bulunuyor. Kanal D Çocuk Kulübü biter bitmez ekrana Hanni & Nanni 2 yabancı sineması geliyor. Bir gençlik dizisi olan Hanni & Nanni 2 çocuklar için harika bir film.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.45’te Magazin D canlı yayınıyla Pazar günü yayın akışında yerini alıyor. Magazin dünyasında olup biten her şeyin yer aldığı Magazin D’yi sakın kaçırmayın. Magazin D programı bittikten hemen sonra Kanal D ekranlarının yerli dizilerinden Meryem tekrar bölümüyle ekrana geliyor. Henüz ilk bölümleri yayınlanan dizinin bu bölümünde de olaylar hız kesmeden devam ediyor.

15.45’te sunuculuğunu Ufuk Özkan’ın yaptığı Ben Bilmem Eşim Bilir programı yayınlanıyor. Programa katılan çiftler büyük ödül olan araba için kıyasıya mücadele ediyor. Eşlerinin tahminlerini yerine getirip yarışmaları kazanmaya çalışan erkekler oldukça zorlanıyorlar. Ben Bilmem Eşim Bilir’den sonra Kanal D Haber akşam kuşağına merhaba diyor. Haber adına olup biten her şeyin yayınlandığı Kanal D Haber 18.45’te Kanal D ekranlarında!

Haberin Devamı

20.00’da Kanal D ekranlarının yeni başlayan dizilerinden Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle yayına giriyor. Çocuklar Duymasın’ın bu bölümünde Orçun aşık oluyor ve bu duruma karşı Gönül ne yapacağını şaşırıyor. Diğer taraftan ilk defa 3 boyutlu sinemaya giden Haluk’un yaşadığı komik anlar ekrana geliyor. Çocuklar Duymasın’ın yeni bölümünün bitmesiyle ekranların en fazla para ödülünü veren yarışma 19 ekrana geliyor. Yarışmacıların her bölümde ödüllerinin üzerine ekleyerek ilerledikleri program heyecanlı bir şekilde devam ediyor.

01.00’da yabancı sinema filmi Kan Kardeş Kanal D ekranlarına geliyor. Kan Kardeş’in hemen ardından da Kanal D’nin sevilen dizilerinden Galip Derviş tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Son olarak gece kuşağında ise 5N1K programı yayınlanıyor.