Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 5 Mayıs Cuma

Kanal D’nin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar, yayın akışında Cuma akşamları yer buluyor. Bu hafta 440. Bölümü yayınlanacak olan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Ekip bir yandan linç girişimlerini bastırmaya çalışırken diğer bir yandan da Aylin ve Hakan’ın evliliği ile neşeleniyor.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 5 Mayıs Cuma

Arka Sokaklar dizisinin 440. Bölüm fragmanları yayınlandı. Ekip, bu bölümde Aylin ve Hakan’ın evliliğini kutluyor fakat büyük bir tehlikenin farkında değiller.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Aylin ve Hakan sonunda evlilik hayallerini gerçekleştirmek için adım atar. Fakat evliliğin sonunda kendilerini bekleyen kötü olaydan habersizdirler.

Ekip ise arkadaşlarının en mutlu gününde bile görev içindedir. Şehir onların desteğine ihtiyaç duymaktadır. Nazike ise Hüsnü’nün canını sıkmaya devam etmektedir. Hüsnü’nün kıyamadığı arabasını alıp giden Nazike kaza yapar. Yine Hüsnü’nün sevmeyeceği planların peşindedir ve Hüsnü’nün buna canı sıkılacaktır ve dört bir yanda arabayı arayacak.

Ekip aldıkları ihbar üzerine linç girişimini bastırmak için bir mahalleye gider. Öfkelenene mahalleliye hemen müdahale ederler. Ekip ve mahalleli arasında neler olacak? Ekip linç girişimini rahatlıkla bastırabilecek mi?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Selin’in manevi annesi olan Sevgi, bir kaçırılma olayına tanık olmuştu. Bundan dolayı Baki, yüzünü görmüş olan Sevgi’yi kaçırır ve polislerin onu bulmasına engel olur. Selin ve Ekip ise dört bir koldan Sevgi’yi ve onu kaçıran Baki’yi aramaktadır. Selin, yerlerini öğrenince ekipten önce eve gider. Baki ile karşılaştığında ondan önce davranıp silahını ateşler. Baki vurulmuştur fakat Selin’e doğrulttuğu silah da ortadan kaybolmuştur.

Haberin Devamı

Ali de Buse’den kurtulmanın peşindedir. Buse, kendisini kurtaran Ali’ye aşık olmuştur ve bu da olayların karışmasına neden olmuştur. Ayarladığı magazin muhabirinin önünde Ali’yi öper ve bu görüntüleri de Pınar görür. Pınar, bu olaydan sonra Ali’den boşanmayı düşünmektedir. Ali ise gerçeklerin gün yüzüne çıkması için plan yapar.

Yeni muhabir olan Zeliş ise Maksut’un rehinesi olur, zorluklara rağmen olay canlı yayınlayarak büyük bir risk alır. Hüsnü ve Suat ise kızlarının rehine olmasına şok olmuştur.