Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Aralık Salı

5 Aralık Salı günü Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile yayına başlıyor. Haber dünyasının nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ekranlarınızda olacak. Siyasetten sağlığa, spordan ekonomiye kadar uzanan daha pek çok konu başlıkları hakkında bilmek istediklerinizi sabahın erken saatlerinde Kanal D ekranlarınızdan öğrenebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kızlarım İçin” adlı dram ağırlıklı dizinin yeni bölümü sizlerle… Seyretmeyi seviyorsanız bu yeni bölümünü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Aralık Salı

Sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ekranlarınıza gelecek. Dünyada ve Türkiye’de gelişen tüm olayların, gelişmelerin detaylarını analiz etmek için haber bültenini takipte kalabilirsiniz. Haber saatinden hemen sonra 09:30’da “Meryem” adlı yerli dizinin sürükleyici tekrar bölümü bir kez daha sevenlerinin karşısına çıkıyor. Seyredemeyenlere özgü yayına geçen sevilen dizinin tekrarını izleyerek son bölüm hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:15’i gösterdiğinde “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programının yeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. Birbirinden enfes lezzetlerin pişirildiği ve mükemmel sunumlar eşliğinde ikrama hazırlandığı renkli programı seyrederek tarif defterlerinizi zenginleştirebilirsiniz. Gün ortasına doğru işinize kısa bir kahve molası vererek seyretmeyi sakın unutmayın.

12:45’de “Alışveriş Melekleri” adlı moda programının yeni bölümü ile gün ortası ekranlara geçiyor. Her hafta 3 yarışmacının yarıştığı programda moda dünyasının yeni trendleri hakkında çıkarımlarda bulunabilirsiniz. Üstelik renkli ve heyecan dolu dakikalar eşliğinde geçen programı seyrederek keyifli bir TV saati geçirebileceksiniz. 14:45’de “Magazin D” adlı renkli eğlence programı ile yayın akışı hız kesmeden devam ediyor. Magazin dünyasına ait en güncel verilerin ve haberlerin merkeze alındığı programı izlerken bazen şaşkınlık geçirebilir bazen de heyecan dolu anlar tanıklık edebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:30’da “Arka Sokaklar” adı polisiye dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Dizinin hemen ardından 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” bülteni ekranlarda yerini alacak. Seyrederken haber dünyasının en sıcak gelişmelerinden bilgi sahibi olabilirsiniz.

20:00’da “Kızlarım İçin” adlı dram ağırlıklı dizi ile akşam kuşağına dönülüyor. Yaşar Yılmaz adlı babanın ailesinde bir anda beklenmedik bir olayın yaşanması tüm dengeleri alt üst ediyor ve vefakar baba bundan sonraki hayatını kızları için idama ettirmeye adıyor… Her karesi nefes kesen dizinin yeni bölümü izleyerek güzel bir akşam saati yaşayabilirsiniz. Gece kuşağında ise dizilerin tekrar bölümleri ekranlarda olacak. 23:30’dan 04:00’a kadar 3 ayrı yerli dizinin tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı