Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Kasım Cumartesi

4 Kasım Cumartesi günü Kanal D yayın akışı sabah 06:30’da başlayan “Kanal D Çocuk Kulübü” ile ekranlara eğlence dolu bir başlangıç yapıyor. Çocukların severek seyrettiği program ile eğlence dolu anlar yaşayabilirsiniz. Akşam kuşağında “İsimsizler” adlı yerli dizi birbirinden çekişmeli yeni bölümü ile yayın akışına geçiyor. Polisiye çekişmelerle geçen sürükleyici bir dizi ile akşamınızı daha keyifli ve maceracı şekilde devam ettirebilirsiniz. Kanal D yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Kasım Cumartesi

Sabah 06:30’da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı yayın hem çocuklarınızın hem de kendinizin keyfini yerine getiriyor. Ardından 07:15’de “Ver Elini Aşk” adlı komedi dizinini tekrar yayını ekranlara gelecek. Komedi ağırlıklı olan dizide aşkın, hüznün ve kıskançlığın etkisine rastlayabilirsiniz. Akşam yayınında kaçırdıklarınızı bu tekrar bölümü sayesinde seyredebilir ve merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. 09:45’de “Magazin D” adlı programın yeni bölümü yayı akışına geçiyor. Magazin dünyasına ait tüm gelişmelerin su yüzüne çıkartıldığı yayında bakalım bu hafta neler olacak? Ünlülerden sanatçılara kadar magazine dair her şey Kanal D ekranlarınızda…

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı yaşam programının yeni bölümü başlıyor. Gün ortasına denk gelen programda bu hafta yine birbirinden değerli konukların eşliğinde, gündem, sağlık, sosyal hayat, diyet ve yemek gibi farklı alanlardaki konulara değinilecek. 14:05’de “Tutsak” adlı yerli dizinin tekrarı ekranlara geliyor. Tutsaklı yaşamda neler geliştiğini merak ediyorsanız mutlaka ekranlarınız karşısında hazır olun. 16:15’de “Meryem” adlı yerli dizinin tekrarı karşınıza çıkıyor. Akşam kuşağında seyredemediyseniz sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” canlı yayını ile gündemi meşgul eden en sıcak gelişmelerden haberdar olmanıza yardımcı oluyor. Haber bülteni sayesinde sağlıktan siyasete, ekonomiden yaşama kadar pek çok konuda bilgi edinebileceksiniz. 20:00’da “İsimsizler” adlı yerli dizinin yeni bölümü karşınıza çıkacak. Farklı ve yasaklı olayların araştırıldığı ve çözüme kavuşturulmak adına uğraş verildiği dizide yine nefesler tutulacak. Polisiye olayların mükemmel bir kadro ile kolayca sonuçlandırıldığına tanıklık edebileceksiniz.

23:30’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı yerli dizinin tekrarı yayında yerini alıyor. Hemen ardından akşam kuşağında seyredemeyenler için yeniden “İsimsizler” dizisi ekranlara yansıyor. Akşam seyretmeyi kaçırdıysanız merak ettiklerinizi gece 02:30’da başlayacak olan tekrar yayını sayesinde izleyerek öğrenebilirsiniz. 04:20’da ise “Müzik Arası” yayında dikkatleri çekecek.

Haberin Devamı