Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 4 Ağustos Cuma

KANAL D yayın akışı 4 Ağustos Cuma günü Sabah Haberleri programının canlı yayınıyla başlıyor. Ardından Evim Lokanta programı yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Yayın akışının devamında Küçük Ağa ve Arka Sokaklar dizilerinin tekrar bölümleri yer alıyor. Akşam kuşağına gelindiği zaman arka arkaya yabancı sinema filmleri sizleri bekliyor. Sırasıyla Suçlu, Yaz Aşkım ve Zodyak Kıyametin İşaretleri yabacı sinema filmleri KANAL D ekranlarına geliyor. Yaz Aşkım filmi TV’de ilk kez KANAL D’de yayınlanıyor. KANAL D 4 Ağustos Cuma günü yayın akışının tüm detayları bu haberde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 4 Ağustos Cuma

Kanal D 4 Ağustos Cuma günü yayın akışı 05.30’da Ankara’nın Dikmen’i dizisinin tekrar bölümüyle güne başlıyor. Ankara’nın Dikmeni bu bölümünde Latif ve Tilbe Sonat’ın spor yapmasını istiyorlar ve bu sebeple yola çıkarak Sonat’ı eskrim kursuna yazdırıyorlar. Bu gelişmeden sonra arkası arkasına gelen durumlarla ortalık karışıyor. Ankara’nın Dikmen’i yerli dizisinin tekrar bölümü bittikten sonra Kanal D ekranlarına canlı olarak Sabah Haberleri geliyor. Sabah haberlerinde gündeme dair tüm haberler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 09.00’da ise Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın tekrar bölümüyle yayına geliyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11.00’da Evim Lokanta programı yeni bölümüyle yayına giriyor. Evim Lokanta programında Şef Burak Zafer Sırmaçekici pratik ve birbirinden lezzetli farklı yemek, tatlı ve pasta tariflerini hem izleyicilere aktarıyor hem de program boyunca pişiriyor. Evim Lokanta programı biter bitmez Magazin D Yaz programı canlı yayınıyla 12.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Magazin gündemine dair her şeyi Magazin D Yaz’da bulabilirsiniz. Magazin D Yaz programından sonra Küçük Ağa ve Arka Sokaklar yerli dizilerinin tekrar bölümleri yayınlanıyor. Akşam kuşağı 18.45’te Kanal D Haber canlı yayınıyla başlıyor. Gündemdeki son dakika gelişmeleri Kanal D Haber’de!

Haberin Devamı

20.00’da yabancı sinema filmi Suçlu Kanal D’de yayınlanıyor. Aksiyon, dram ve suç türünde çekilen film adeta nefes kesiyor. Bir bilgisayar korsanını takip eden CIA ajanı, kimsenin anlamadığı bir şekilde öldürülmüştür. Bu ajanın tüm bilgileri deneysel yöntemler ile azılı bir suçluya aktarılır. Bu aksiyon dolu filmin ardından TV’de ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Yaz Aşkım ekrana geliyor. Müzikal bir romantik komedi filmi olan Yaz Aşkım’da aşk hayatı inişli çıkışlı olan Maddie, nihayet hayatının aşkını bulmuştur. Maddie’nin hayatının aşkıyla düğününde yaşadıkları ise herkesi şok edecektir. Yaz Aşkm TV’de ilk kez 22.15’te Kanal D’de!

00.15’te Zodyak Kıyametin İşaretleri yayın akışında yerini alıyor. Dram, gizem ve suç türünde yayınlanan film sinemada yayınlandığı yıllarda oldukça dikkat çekmişti. Ünlü yönetmen David Fincher’ın bu filmini hikayesine kapılıp, soluksuz izleyeceksiniz.

Haberin Devamı

02.30’da Galip Derviş dizisinin tekrar bölümü Kanal D ekranlarına gelecektir. Hemen ardından Müzik Arası ile yayın akışı son bulmaktadır.