Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 31 Mart Cumartesi

31 Mart Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı eğlence ve keyif dolu sabah programı ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Miniklerin keyif dolu kesitleri karşısında hem doyasıya eğlenebilir hem de sabahınıza renklilik katabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin ilk bölümü başlıyor. Gerilim ve aksiyon dolu kesitler sunan diziyi, hafta sonu akşamı sevdiklerinizle birlikte izleyebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 31 Mart Cumartesi

Sabah saat 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı renkli program ile güne başlayabileceksiniz. Çocuklarla birlikte izleyebileceğiniz eğlenceli yayını sabahın ilk saatlerinde sevdiklerinizle birlikte izleyebilirsiniz. 07:45’de “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara yansıyacak. Sevilen diziyi izlerken sabahınızı daha keyifli hale getirebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:45’de “Magazin D Cumartesi” adlı keyif dolu renkli program ekranlarınızda yerini alıyor. Magazin dünyasına özgü tüm yaşanan gelişmeleri detaylı şekilde bu yayından izleyebilirsiniz. Ünlülerin hayatını ilgilendiren tüm merak edilen detaylar ekranlarınızda! 13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programının yeni bölümü yayına geçiyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan piyasaya kadar tüm merak edilen detaylar sizlerle olacak. 14:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Sevilen dizinin son bölümünde yaşananları merak ediyorsanız bu tekrarı sakın kaçırmayın.

Haberin Devamı

16:15’de “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşabileceksiniz. Tarihi dizinin her karesinde farklı gelişmişliklere tanıklık edebileceksiniz. 18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı canlı haber bülteni ekranlara dahil olacak. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya kadar her alandaki gelişmeleri detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.

20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısındaki yerini alacak. Renkli kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları başına bağlayan diziyi sevdiklerinizle birlikte seyredebileceksiniz. 22:30’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor.

Gece kuşağında ilk olarak sevilen dizilerin tekrar bölümlerini seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. 00:30’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin tekrar bölümü ekranlara yansıyacak. Hemen ardından 03:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı yayına geçiyor. Gündüz kuşağının bu renkli yayınını izlerken heyecan dolu anlar yaşayabileceksiniz. 04:15’de “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilme imkanı elde edeceksiniz.

Haberin Devamı