Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 31 Ekim Salı

31 Ekim Salı günü Kanal D yayın akışı sabah 07:00’da “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlarda yerini alıyor. Gündeme dair tüm konuşulan gelişmeler, son dakika haberleri tarafsız ve çarpıcı bilgiler ışığında seyircilere sunulacak. Akşam saatlerinde ise “Tutsak” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Sevenlerini ve hayran kitlelerini ekranları başına kilitleyecek güzel bir bölüm yine Kanal D ekranlarında… Salı akşamınıza renk getirecek yayın ile güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanalın yayın akışı hakkında detaylı bilgiye erişmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 31 Ekim Salı

Sabahın erken saatlerinde başlayan “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteniyle gündeme dair tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Ardından 10:00’da yerli bir dizinin tekrarı ekranlarda yerini alacak. 13:00’da “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı başlıyor. Hoş sohbetler ve renkli sahneler eşliğinde geçen programı izlerken hem keyif alabilecek hem de mutfağınıza birbirinden enfes lezzetler kazandırabileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:30’da “Magazin D” adlı canlı magazin programı yayında yerini alıyor. Ünlü camiasına özgü tüm gelişmeler ve arka planda merak edilenler bir bir cevabını bulacak. 16:15’de “Arka Sokaklar” adlı yerli dizi tekrar bölümüyle ekranlarda sevenlerinin karşısına çıkıyor. Polisiye olayların ardı arkası kesilmeden devam ettiği dizi ile sürükleyici bir gün ortası geçirebilirsiniz.

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” bülteni akşam kuşağına başlangıç yapıyor. Dünya gündemine dair tüm merak edilenler, en sıcak gelişmeler ayrıntılı şekilde seyircileriyle buluşacak.

Haberin Devamı

20:00’da “Tutsak” adlı dizinin yeni bölümü sürükleyici bir akşam geçirmenize destek oluyor. Elif’e yaşadığı tutsaklı hayatta neler dönüyor? Başrollerini Gülperi Özdemir ve Pamir Pekin gibi önemli oyuncuların paylaştığı dizi; Elif adındaki bir kızın eşi tarafından evin bir odasında tutsaklı bir yaşam sürmesini ve esir hayatı yaşayan bu kızın karşı komşular tarafından kurtarılmasını konu ediniyor. Elif’in Sadullah’tan sonra hayatı biraz daha normale dönmeye başlasa da yakasını farklı olaylar bir türlü bırakmaz. Peki yeni bölümde neler olacak? Tüm merak edilen gelişmeler yeni bölüm ile ekranlarda konuşulacak.

Gece kuşağında ise yerli dizilerin tekrar bölümleri yayına geçecek. 23:30’da “Ver Elini Aşk” tekrar bölümüyle yeniden ekranlara merhaba diyor. 02:30’da “Siyah Beyaz Aşk”, 04:30’da ise “Tutsak” adlı dizinin tekrar bölümü yayında yerini alıyor.