Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 30 Ocak Salı

30 Ocak Salı gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı ana haber bülteni ile güne merhaba diyecek. Haber dünyasının tüm gelişmelerini etraflıca öğrenmek istiyorsanız Kanal D ekranlarının her sabah bu renkli haber bültenini takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinizde ise 20:00'da "Bordo Bereliler Suriye" adlı yerli sinema filmi ile karşılaşacaksınız. Sürükleyici, planlı ve aksiyon dolu filmi izlerken mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 30 Ocak Salı

Sabahın ilk saatlerinde 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı ana haber bülteni ekranlara dahil oluyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ekranlarınız karşısından öğrenebileceksiniz. Ardından saat 09:15'de "Hıçkırık" adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Hafta içi her gün yayına başlayan dizi ile sabahınız daha renkli ve keyifli geçecek.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:30'da "Magazin D" ile canlı magazin programı ekranlardaki yerini alıyor. Magazin dünyasına özgü tüm sıcak olaylar ve özel röportajlar sizlerle olacak. Ünlülerin ve sanat camiasının tüm merak edilen gelişmelerini tek tek ekranlarınızdan öğrenme şansı elde edebileceksiniz. Ardından 12:45'de "Ekip Şahane" adlı renkli tasarım programı ile karşılaşacaksınız. Nergis Kumbasar'ın da katılımı ile daha keyifli hale dönüşen, hatta tam bir ekip işi haline dönüşen bir program sizlerle oluyor. Hafta içi her gün farklı ailelerin hayallerini gerçek kılan bu program ile gün ortanızı eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Gün ortasında ise sevilen dizilerin tekrar bölümlerini izleyebileceksiniz. 14:45'de "Hıçkırık" adlı dizi yepyeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Hemen ardından 16:00'da "Arka Sokaklar" adlı aksiyon ve macera dolu dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Saatler 18:45'i gösterdiğinde ise "Ahmet Hakan'la Kanal D Haber" adlı canlı haber bülteni ekranlara geçiyor. Haber dünyasının tüm gelişmelerini tek tek ekranlarınızdan takip edebilecek ve bilmediğiniz gelişmeleri öğrenme imkanı elde edeceksiniz.

20:00'da "Bordo Bereliler Suriye" adlı yerli sinema ile heyecan dolu bir sinema keyfi gerçekleştirebileceksiniz. Gece kuşağında fenomen dizinin tekrar bölümleri ile karşılaşabilirsiniz. Eğer sevdiğiniz bu dizilerin yeni bölümlerini takip edemiyorsanız bu tekrar fırsatını değerlendirebilirsiniz. 22:15'de "Kızlarım İçin" adlı dramatik öyküye sahip olan fenomen dizinin tekrarı ekranlara geliyor. 01:00'da Gülizar" adlı dizinin tekrar bölümüne rastlayabilirsiniz. 03:15'de "Hıçkırık", 04:15'de ise "Meryem" adlı iki dizinin daha tekrar bölümü yayına geçiyor.

Haberin Devamı