Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma

3 Kasım Cuma günü Kanal D yayın akışı sabah 07:00’da “Kanal D Günaydın Türkiye” ile ekranlara merhaba diyecek. Dünya gündemini meşgul eden tüm gelişmelere ekranlarınız karşısındaki sabah haberleri sayesinde ulaşabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizi yepyeni bölümü ile yayın akışına geçiyor. Rıza baba ve ekibi yine birbirinden farklı işler peşinde. Kah eğlencenin kah hüznün işlendiği dizi ile Cuma akşamlarınızı daha sürükleyici hale getirebilirsiniz. Yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Kasım Cuma

Sabah “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile yayın akışına başlanıyor. Hemen ardından 10:00’da “Ver Elini Aşk” adlı yerli dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Dizinin akşam kuşağına ait yeni bölümünü seyredemediyseniz üzülmenize gerek yok! Sabah yayını ile tüm merak ettiğiniz gelişmeleri öğrenebilirsiniz. 13:00’da “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı yayın akışına geçiyor. Sohbetin ve eğlencenin bol olduğu renkli programda birbirinden nefis tarifler hazırlanıyor. Ekranlarınız başındayken hem keyifli dakikalar geçirebilir hem de mutfağınızda deneyimleyebileceğiniz yeni tarifler öğrenebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:30’da “Magazin D” adlı eğlence programı ile yayın akışı kaldığı yerden devam edecek. Bomba gibi sürpriz gelişmelerin ardı arkası kesilmeden ele alındığı magazin programında yine ünlülerden sanatçılara, internet fenomenlerinden sosyal medyadaki yaşananlara kadar tüm sıcak gelişmeler karşınıza olacak. Merak ettiklerinize cevap bulmak ve keyifli dakikalar geçirmek için 14:30’da Kanal D ekranlarında olun…

Haberin Devamı

16:15’de “Arka Sokaklar” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü yayında yerini alıyor. Dizinin bitiminden hemen sonra 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Ana Haber” canlı yayınıyla ekranlarda dikkati çekiyor. Haber bülteni sayesinde dünya üzerinde gelişen tüm ekonomik, siyasi ve sosyal yaşam gelişmelerinden bilgi sahibi olabileceksiniz.

20:00’da “Arka Sokaklar” adlı yerli dizi yepyeni bölümüyle sevenlerini ekranların başına kilitliyor. Polisiye olayların hız kesmeden devam ettiği dizide yine farklı olaylar silsilesi ile karşı karşıya kalabileceksiniz. 23:45’de canlı canlı yayına geçen “Beyaz Show” adlı komedi programı başlıyor. Birbirinden değerli konukların katıldığı program ile Cuma gecesi sabaha kadar sürecek.

Gece yarısından sonra da dizilerin tekrar bölümleri yayında oluyor. 01:45’de “İsimsizler” dizisi ile TV keyfinizi devam ettirebilirsiniz. 04:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı popüler dizisinin, hemen ardından da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı programın tekrar bölümünü seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı