Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar

Kanal D’de bayramın 3. Günü 3 Eylül Pazar tarihli yayın akışı, sabah saat 05.30’da Kanal D Çocuk kulübü isimli programın yayınlanması ile başlayacak. Kanal D çocuk kulübünü takiben Ankara’nın Dikmeni adlı yerli dizi, Macera Avcıları Afrika’da ve Magazin D sabah kuşağında ekrana gelecek. Akşam kuşağında ise ana haberden sonra Robot Chappie adlı yabancı sinema Tv’de ilk kez ekrana gelecek. Kanal d akşam yayın kuşağı ise Çocuklar Duymasın dizisinin kolajı ile sona erecek.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar

3 Eylül Pazar tarihli Kanal D yayın akışı, yıllardır çocuklarımızın ilgiyle ve severek takip ettikleri eğlenceli program Kanal D Çocuk Kulübü’nün ekranlara gelmesi ile başlayacak. Program saat 05.30’da yayınlanacak. Kanal D Çocuk Kulübü’nde eğlenceli içerikler ve çeşitli çizgi filmler yayınlanıyor olacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kanal D Çocuk Kulübü’nün yayınlanmasından sonra, Ankara’nın Dikmeni adlı yerli dizi tekrar bölümü ile saat 06.15’te yayınlanacak. Dizide, Ankara’da türkücülük yapan Dikmen’in ünlü olma hayalleriyle girdiği maceralar anlatılıyor. Dizide, başrolde Dikmen karakterini Bülent Emrah Parlak canlandırıyor.

Kanal D sabah yayın kuşağı saat 08.00’de Macera Avcıları Afrika’da adlı yabancı sinemanın yayınlanması ile devam edecek. Macera Avcıları serisinin sevilen filmlerinden olan filmde, Afrika’daki doğal yaşam ortamını korumak amacıyla oraya giden bir grup gencin, işler istedikleri gibi gitmediği zaman başlarından geçenler anlatılıyor. Film 2005 yılı Hollanda Yapımı.

Haberin Devamı

Saat 09.45’te ise, yaz boyu devam etmiş olan ve ilgi çeken Magazin D adlı magazin programının yeni bölümü ekranlarda olacak. Programda ünlülerin çarpıcı açıklamalar yaptıkları röportajlar ve özel haberler ekranlara gelip bayram sabahınızı ilginç bir hale getirebilir.

12.45’te ise sabah kuşağı İki Yalancı adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile devam edecek. Dizinin başrollerini ünlü şarkıcı ve oyuncu Keremcem ile başarılı oyuncu Yağmur Tanrısevsin oynuyor. Romantik komedi türündeki dizi, zengin olma hayali yüzünden başına birçok iş gelen 2 gencin hikayesini anlatıyor.

15.45’te ise Meryem adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Dizide sevgilisi için büyük bir fedakarlık yapan Meryem adlı genç kızın başından geçenler anlatılıyor. Dizinin başrollerini Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan oynuyor.

Kanal D 3 Eylül tarihli akşam kuşağı başlamadan önce, usta gazeteci Ahmet Hakan’ın başarıyla hazırlayıp sunduğu haberleri izleyebileceğiniz, gündemi en doğru ve tarafsız bir şekilde takip edebileceğiniz Kanal D Haber Kanal D ekranlarında olacak. Kanal D Haber’in başlama saati ise 18.45.

Haberin Devamı

Kanal D Haber’den sonra, kanal d akşam kuşağı Robot Chappie adlı yabancı filmin tv’de ilk kez olarak yayınlanması ile başlamış olacak. Filmin yönetmeni Neill Blomkamp. Başrollerde ise Hugh Jackman, Jose Pablo Cantillo, Dev Patel, Sigourney Weaver ve Sharlto Copley var. Filmin konusu ise oldukça ilgi çekici. Robotlardan oluşan bir polis ordusundan kaçan robot chappie, yeniden programlandırılarak dünyanın hissedebilen ilk robotu haline geliyor. Bu nedenle diğer robotların hedefi haline gelen Chappie’nin başına birçok olay geliyor.

Akşam kuşağı Çocuklar Duymasın’ın eğlenceli bir kolajıyla sonra eriyor.