Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 29 Temmuz Cumartesi

KANAL D yayın akışı 29 Temmuz Cumartesi günü yayın akışında Ben Bilmem Eşim Bilir yeni bölümüyle yayınlanıyor. Akşam kuşağında ise TV’de ilk kez yayınlanacak olan Bana Normal Aktiviteler ekrana geliyor. Bana Normal Aktiviteler’den hemen sonra TV’de ilk kez Korkun Bir Film 5 KANAL D ekranlarında yayınlanacak. TV’de ilk kez yayınlanacak olan bu iki muhteşem filmin ardından yabancı sinema filmi 300 Spartalı da ekrana gelecek. KANAL D ekranlarında olan film şölenine hepiniz davetlisiniz. KANAL D 29 Temmuz Cumartesi günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 29 Temmuz Cumartesi

Kanal D 29 Temmuz Cumartesi yayın akışı 06’45’te Kalbim Ege’de Kaldı yerli dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Bu bölümde bakalım Mustafa ve Zeliş aşklarının önündeki engeli aşabilecekler mi? Kalbim Ege’de Kaldı dizisinden sonra Zorlu İkili yabancı sinema filmi Kanal D ekranlarına geliyor. Zorlu İkili tam bir aksiyon filmi diyebiliriz. Her saniyesi dolu dolu aksiyon olan Zorlu İkili 08.00’da Kanal D ekranlarında! Zorlu İkili’den hemen sonra ekrana Magazin D programı canlı yayınlanıyor. Magazin dünyasına ait tüm dedikodular ve yaşananlar Magazin D’de! 13.00’da Türk televizyonlarının vazgeçilmeyen sevilen dizisi Çocuklar Duymasın tekrar bölümüyle ekrana geliyor. Emine’nin kız kardeşini görünce gülmekten kendinizi alamayacaksınız.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15.30’da Ufuk Özkan’ın sunumuyla Ben Bilmem Eşim Bilir yayınlanıyor. Büyük ödül olan araba için çiftlerin kıyasıya yarıştığı yarışmanın her bir bölümünde eğlence dolu dakikalar bulunuyor. Bu bölümde de eğlenceli dakikalar izleyicileri bekliyor. Ben Bilmem Eşim Bilir yarışma programı bittikten sonra ekrana Kanal D Haber canlı yayınıyla geliyor. Habere dair öğrenmek istediğiniz her ne varsa Kanal D Haber’de!

Haberin Devamı

20.00’da komedi ve korku türünde olan Bana Normal Aktiviteler filmi ekrana geliyor. Korku filmi çekmeye karar veren karakterlerin, film çekme maceraları komik bir hikayeye dönüşüyor. Bana Normal Aktiviteler’in hemen ardından Korkunç Bir Film 5 TV’de ilk kez yayınlanıyor. Şimdiye kadar çekilmiş olan hiçbir korku filmi izleyicilerini bu kadar güldürmemişti. Paranormal olayları konu alan Korkunç Bir Film serisinin bu filmi sizi kahkahalara boğacak.

23.30’da Kanal D ekranlarında sinema filmleri hız kesmeden devam ediyor. 300 Spartalı filmi Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. 300 Spartalı’nın inanılmaz hikayesini görünce hayran kalacaksınız. 300 Spartalı yabancı sinema filminin ardından Yalan Dünya ve Galip Derviş dizilerinin tekrar bölümleri Kanal D ekranlarına geliyor.