Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 29 Nisan Cumartesi

Adı gibi efsane sahnelere yer verilen Adı Efsane dizisi, Kanal D’de yayın akışında Cumartesi akşamları yer buluyor. Tarık’ın sert tepkilerine yer verilen 14. Bölümün fragmanları yayınlandı. Fragmanların yayınlanması ile yeni bölümde neler olacağı yavaş yavaş belli olmaya başladı. Melis’in deliye dönmesi ile heyecanlı sahneler barındıran Adı Efsane dizisinin yeni bölümü 29 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında!

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 29 Nisan Cumartesi

Adı Efsane dizisinin 14. Bölümüne ait birinci ve ikinci fragman yayınlandı. Böylece yeni bölümde hangi olayların yer alacağı yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bu haftaki bölümde Tarık’ın kendisinin dışında gelişmekte olan olaylara verdiği sert tepkiler yer alıyor. Diğer bir yandan Seçil ise Tarık’ı çocukları ile tehdit ediyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Tarık, Fiko ve Hakan’ın yapmış olduğu hatanın faturasını sadece onlara değil, bütün takıma kesmekte kararlıdır. Bundan sonra yapmak istediği takım ile ilgili başka planları bulunmaktadır.

Fiko ise kendisinden dolayı arkadaşlarının başının yanmasını istememektedir ve buna engel olmaya çalışır. Melis ise, Tarık ve Bahar arasındaki söz konusu olan ilişkiyi kabul etmek istememektedir ve bundan dolayı Tarık’a baskı yapmaya başlar.

Hakan ise baba ve kısın arasını düzeltmek istemektedir. Bunun için Melis’i ikna etmeye çalışmaktadır fakat bunun sonucunda Tarık ile karşı karşıya kalacağından haberi yoktur. Melis’in ise Tarık ve Bahar arasındaki ilişkiyi kabul edip etmeyeceği belli değildir. Fiko ise Tarık’ın onları affetmesini sağlamakta kararlıdır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hakan ve Fiko kurallara uymadıklarında dolayı Tarık tarafından cezalandırılır. Fiko ise yaşanan olaylara rağmen hayallerinin peşine düşmeye karar vermiştir. Kendisine yardım edebilecek tek kişi ise Hakan’dır.

Ali ve Sadık ise Kıvanç’ı rahat bırakmaz ve yaptıklarının yanına kalmasını istemezler. Seçil ise Tarık’ı tehdit eder Bahar ile aralarında geçenleri çocuklara söyleyeceğini belirtir. Tarık ise Fiko ve Hakan’ın bir kere daha yanlış yapmalarını engellemek istemektedir. Fiko’nun doktorun dediğine dikkat etmemesi ve maça yaralı bir şekilde katılması kötü sonuçlanır.

Yeni bölüm ve daha fazlası 29 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında!