Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı

29 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da başlayacak olan “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen dizinin eski bölümlerini seyretmeyi seviyorsunuz hafta içi her gün aynı saatte Kanal D ekranlarında yer alın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Büyük Göç” adlı yabancı sinema filmi karşınıza çıkıyor. Aksiyon dolu kesitlere sahip olan film ile güzel bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı

Sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Sevilen dizi ile sabahınızı çok daha renkli ve keyifli hale dönüştürebileceksiniz. 09:45’de “Aşkı Memnu” adlı dizinin tekrarı başlayacak. Ekranların sevilen dizisini tıpkı yeni bölümleri gibi soluksuz seyredebileceksiniz. Ardından 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı karşınıza çıkıyor. Gelinlerin kendi kayınvalideleri ile olan çekişmeli sahnelerini bu heyecan dolu programdan keyif içinde izlemeye başlayacaksınız.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı renkli ve heyecanlı magazin programı karşınıza çıkacak. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini detaylı şekilde bu canlı yayın programından seyrederek öğrenebileceksiniz. Renkli VTR’ler, tüm merak ettiğiniz gelişmeleri gözler önüne seriyor. 16:15’de “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Sevilen aksiyon ve macera dolu dizi ile gün ortanıza hareketlilik getirebilirsiniz.

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı canlı haber bülteni ekranlar karşısında yer alacak. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini detayları ile birlikte bu bültenden öğrenme imkanı elde edeceksiniz. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeler sizlerle olacak. 20:00’da “Büyük Göç” adlı yabancı sinema filmi ekranlara dahil oluyor. Filmi izlerken heyecanlı ve renkli bir akşam geçirme fırsatı elde edeceksiniz.

Haberin Devamı

23:15’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında bulunuyor. Dizinin yeni bölümlerini kaçırdıysanız tekrarlarını gece kuşağından takip edebilirsiniz. 01:45’de “M. Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Sahur vaktinde ekranlara gelem programdan dini anlamda pek çok merak edilen konuyu öğrenebileceksiniz. 04:00’da “Çemberimde Gül Oya” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında yer alıyor. 05:15’de ise “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz.