Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 29 Mart Perşembe

29 Mart Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile bu bültenden öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yepyeni bölümünü seyredebileceksiniz. Her karesinde tarihin farklı anlarını yansıtan dizi, tüm hayranlarını ekranları karşısına bağlıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 29 Mart Perşembe

Sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni sizlerle oluyor. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile bu bültenden inceleyebileceksiniz. 09:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor. Sevilen dizinin son bölümünü izleyemediyseniz bu tekrar bölümlerini sakın kaçırmayın. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı yayın akışına başlıyor. Kayınvalideleri ile yarışma imkanı bulan gelinler, ekranlara renkli kareler aktarıyor, tüm seyirciler ekranları karşısına geçiyor. Heyecan dolu anlar yaşatan programı hafta içi her gün ekranlarınız karşısından izleyebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı günlük magazin programı sizlerle olacak. Magazin dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeler ve gündem detayları bu programda ele alınıyor. Magazinseverlerin vazgeçilmezi olan programı siz de öğle kahvenizi yudumlarken değerlendirebilirsiniz. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Hafta içi her gün ekranlara geçen diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek sürükleyici anlar yaşayabilirsiniz. 18:45’de “Ahmet Hakan ile Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçiyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, detayları ile bu bültenden öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yepyeni bölümü ile akşam kuşağına dönüş yapılıyor. Akşamınızı renkli ve heyecanlı kılan diziyi izlerken vaktin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Ardından 23:45’de “Mehmet Bir Cihan Fatihi” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Yeni bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını mutlaka izlemeyi unutmayın. Gece kuşağında ise sevilen dizilerin ve programların tekrarları ile yayın devam ediyor.

02:30’da “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programının tekrarı ekranlardaki yerini alıyor. Hemen sonra 03:50’de “Müzik Arası” adlı yayın sizlerle olacak. Keyifli vakitler geçirmenizi mümkün kılan bu yayını izlerken güzel bir geçirebilme olanağı elde edeceksiniz. 04:30’da ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı