Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 29 Haziran Perşembe

KANAL D’nin 29 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı sabahın ilk ışıklarında Geniş Aile dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor. Gün boyunca ise birbirinden eğlenceli dizilerin tekrar bölümleri ile devam ediyor. Ayrıca öğlen kuşağında da Magazin D Yaz programının yeni bölümü ekranlarda olacak. KANAL D’nin 29 Haziran Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 29 Haziran Perşembe

KANAL D’in 29 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı 05.30’da Geniş Aile dizisinin eski bölümlerinden biri ile başlıyor. Cevahir, evin sorumsuz oğludur ama dizide başkahramandır. Almancı bir ailenin kızı ile evlenip Almanya’ya gittikten sonra tekrardan evine döner ve o zaman olaylar başlar. Geniş Aile dizisinden hemen sonra ise Emin Çapa ile Sabah Haberleri başlayacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.00’da ekranların sevilen dizilerinden olan Aşk-ı Memnu’nun eski bölümlerinden birisi yayınlanacak. Bihter ve Behlül’ün arasında geçen yasak aşkı anlatan dizide olaylar gittikçe daha da karmaşık bir hal alıyor. 12.00’da ise Magazin D Yaz programının yeni bölümü ekranlarda olacak. Magazin dünyasında yaşanan son gelişmelerin detayları ve yazın son trendleri bu programda anlatılacak.

14.30’da Küçük Ağa dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Küçük ağa dizisi, aileleri istemese de birbirlerini severek evlenen bir çiftin ve çocukların başından geçen komik ve heyecanlı olayları konu alıyor. Küçük ağa dizisinden hemen sonra ise ekranların en uzun soluklu polisiye dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisi ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

18.45’te Ahmet Hakan’la Kanal D Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte ekranlara getirilecek.

20.00’da ise yerli bir dizinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Ardından ise yerli sinema filmi Kanal D ekranlarında olacak.

00.15’te bir süre önce final yapan dizilerden olan Yalan Dünya dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Yalan Dünya dizisi aynı terasa bakan iki farklı dünyayı konu alıyor. Yalan Dünya dizisinden hemen sonra ise Gün Dönümü Kanal D ekranlarında olacak.