Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe

28 Haziran Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen dizisi ile sabah saaterinizin çok daha renkli ve keyif dolu geçmesini sağlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı sizlerle buluşacak. Yarışma programını izlerken hem kendinizle yarışabilir hem de birbirinden renkli konuklar eşliğinde eğlencenin keyfini sürdürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe

Sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile devam edilecek. Ekranları renkli ve keyif dolu kılan eski dizi ile sabahınıza güzel bir giriş yapabileceksiniz. Hemen ardından 09:45’de “Aşk-ı Memnu” adlı bir başka eski dizinin tekrar bölümü sizlerle buluşacak. Tutku dolu anlar yaşatan bu iki eski dizi ile sabah saatlerinizi daha renkli bir atmosfere bürüyebileceksiniz. Ardından 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ekranlar karşısına çıkacak. Gelinlerin kayınvalideler karşısında yarışma anları, sizleri hem güldürecek hem de hırslandıracak. Güzel bir öğle arası geçirmek isterseniz hafta içi her gün Kanal D ekranlarından bu yarışmayı seyredebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D Yaz” adlı eğlence dolu magazin programı sizlerle buluşacak. Ekranları hem renkli hem de keyifli kılan bu programı sevdiklerinizle birlikte seyrederek güzel bir TV keyfi yapabilirsiniz. Ünlü camiasına ait gelişmeleri, detaylı şekilde bu programdan takip edebileceksiniz. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Aksiyon ve macera dolu kesitler sunan diziyi hafta içi her gün Kanal D ekranlarınız karşısından seyredebilme şansı elde edeceksiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayına geçecek. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler, detayları ile birlikte izleyenlerinin karşısında yer alacak. Sağlık, siyaset, emlak, politika, spor ve yaşam gibi tüm konu başlıklarına ait gelişmeleri ayrıntıları ile birlikte öğrenme imkanı yakalayabilirsiniz. 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Eğlence dolu anlar sunan program ile mükemmel bir perşembe akşamı geçirebileceksiniz.

22:45’de “Aşkın 5 Hali” adlı yerli sinema filmi hayranları ile buluşacak. 00:45’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 02:00’da “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ekranlar karşısına gelecek. 03:30’da “Aşkın 5 Hali” adlı sinema filminin tekrarı ekranlarda yerini alıyor. 05:15’de ise “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı