Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Aralık Perşembe

28 Aralık Perşembe günü Kanal D yayın akışı sabah ilk olarak 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı ana haber bültenine başlangıç yapacak. Siyaset, sağlık, yaşam, ekonomi ve hava durumu gibi daha pek çok konu alanındaki gelişmeleri takip edebilir ve merak ettiklerinizi öğrenme fırsatı bulabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Nefes kesen yeni bölümle akşamınızı daha heyecanlı hale getirmeye hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Aralık Perşembe

Sabah ilk olarak 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ekranlarınıza çıkıyor. Sabah haberlerini seyrederek gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Daha sonra 09:30’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleriyle olacak. Sevilen aile dizinin akşam kuşağındaki yeni bölümlerini seyredemiyorsanız hafta içi her gün aynı saatte yayınlanan bu tekrar bölümlerini takip edebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:15’i gösterdiğinde “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı sizlerle. Renkli ve keyifli yemek programında yine birbirinden nefis tariflerle karşılaşacaksınız. Tarif defterlerinize yeni lezzetler kazandırmak istiyorsanız saat 11:15’de Kanal D ekranlarınızı açmayı unutmayın! 12:45’de “Ekip Şahane” adlı heyecan dolu renkli programı izleyebileceksiniz. Hafta içi her gün yayına geçen programda yine farklı ailelerin evleri baştan yaratılıyor ve mutlu anlar paylaşılıyor.

14:45’de “Magazin D” adlı eğlence dolu programı izleme fırsatı bulacaksınız. Magazin dünyasına ait tüm güncel gelişmeler, ayrıntılarıyla ve dikkat çekici konu başlıkları ile ekranlarınızda! Hüzün dolu kesitleri, ilginç anları ve heyecanlı noktaları ile sürükleyici bir magazin programı yayına geçecek. Saatler 16:15’i gösterdiğinde “Arka Sokaklar” adlı dizinin polisiye kesitlerle dolu tekrar bölümü sevenleriyle buluşacak. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınıza dahil olan dizi ile gün ortanızı daha heyecanlı ve hareketli hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Dizinin bitiminden sonra 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı haber bülteni başlıyor. Canlı yayına giren bülten; siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam, spor ve hava durumu gibi alanlardaki geniş içeriği ile tüm gündemden haberdar olmanızı mümkün kılıyor. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen olaylardan bilgi sahibi olmak istiyorsanız sakın kaçırmayın!

20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizi ile nefes kesen heyecan dolu bir akşam sizleri bekliyor. Milli Mücadele’nin başladığı yeni bölümde eskiler yeniden gün yüzüne çıkacak. Tevfik ve Cevdet ikilisinin yeniden bir araya gelmesi ise ortalığı tamamıyla karıştıracak. Her karesi heyecan dolu olan dizi ile güzel bir dizi keyfi yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

23:30’da “SMS Aşkları” adlı yabancı bir sinema filmi ile yayın akışı kaldığı yerden devam ediyor. Hemen ardından 03:45’de “İyi Bir Yaşam” adlı bir film daha ekranlara dahil oluyor. 05:00’da ise “Ekip Şahane” adlı eğlenceli programın tekrar bölümü başlıyor.