Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Mart Salı

27 Mart Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı bülten ile ekranlara yansıyacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ve ayrıntılarını detaylı şekilde bu bültenden öğrenme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçecek. Sevilen tarihi dizinin yeni bölümünde yine birbirinden farklı olaylara tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Mart Salı

Sabah saat 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni yayın akışına geçecek. Gündemin nabzını tutan sıcak gelişmeleri ve son dakika haberlerini anlık olarak ekranlarınızdan inceleyebilirsiniz. 09:45’de sevilen fenomen dizi “Çocuklar Duymasın” tekrar bölümü ile ekranlara dahil olacak. Her karesinde farklı olayları anlatan dizi, komedi dolu kesitleri ile sabahın erken saatlerinde güldürmeyi başarıyor. 12:45’de Kanal D ekranlarının yeni yüzü olan “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Gelinlerin kayınvalideleri ile yaptıkları kıyasıya mücadele, hem stüdyo halkını hem de ekranları karşısındaki seyircilerini kırıp geçiriyor. Bu renkli programı, hafta içi her gün seyrederek gün ortanızı renklendirebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı renkli ve keyifli magazin programı ekranlar karşısına merhaba diyecek. Magazin dünyasına özgü tüm merak edilen gelişmeleri, detayları ile ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Ünlülerin yaşamına özgü tüm merak edilenleri tek tek bu programda görebilme imkanı bulabileceksiniz. 16:15’de “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor. Polisiye kesitler sunan hareketli diziyi, sevdiklerinizle birlikte hafta içi her gün Kanal D ekranlarınızdan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçiyor. Haber dünyasının merak edilen tüm gelişmelerini detaylı şekilde bu bültenden öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederek akşamınızı daha hareketli hale getirebilirsiniz. 23:00’da yerli bir dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. İlerleyen saatlerde ise yine fenomen dizilerin tekrar bölümlerine rastlayabileceksiniz. 01:45’de “Örümcek İstilası” adlı yabancı sinema filmi yayın akışına geçiyor. Ardından da 04:30’da “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor.