Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 27 Haziran Salı

Kanal D’nin 27 Haziran Salı günkü yayın akışı erken saatlerde Emin Çapa ile Sabah Haberleri ile başlıyor ve bayramın son gününde renkli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında İrem Derici ile Eğlenmene Bak isimli program ekranlarda olacak. Yine eğlenceli bir bölüm sizleri bekliyor! Kanal D’nin 27 Haziran Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 27 Haziran Salı

Kanal D’nin 27 Haziran Salı gününe ait yayın akışı sat 06.45’te Emin Çapa ile Sabah Haberleri programı ile başlıyor. Bu programda gün öncesinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen önemli olaylar ayrıntıları ile birlikte aktarılıyor. Ardından ise Aşk-ı Memnu dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. 12.00’da ise Sahrap’la Bayram Sofrası’nın yeni bölümü yayınlanacak. Bayram sofralarınız için en güzel tarifleri bu programdan öğrenebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12.45’te İrem Derici ile Eğlenmene Bak programının tekrar bölümü yayınlanacak. Ardından ise ekranların en çok izlenen yarışma programlarından olan Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının yeni bölümü ekranlara gelecek.

18.45’te haber kuşağı Kanal D Haber Bülteni ile başlayacak. Bayramda ülkemizde ve dünyada meydana gelen önemli olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte yayınlanacak. Ayrıca ileriki olaylara dair de bilgiler edinebilirsiniz.

Akşam kuşağında ise yeni başlayan programlardan olan İrem Derici ile Eğlenmene Bak ekranlara gelecek. Her bölümünde ayrı kişilerin yarıştığı programın bu bölümünde de Rober Hatemo, Gizem Hatipoğlu, Dilberay, Dilan Çıtak ve Levent Dörter yer alıyor.

Haberin Devamı

Bu programdan hemen sonra ise 19’un yeni bölümü Kanal D ekranlarında olacak. Ardından ise Yalan Dünya dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak. 02.30’da Bay Hiç Kimse’nin tekrarı ekranlarda olacak.

04.45’te ise Galip Derviş dizisinin eski bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarına gelecek. Başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke ve Orhan Güner’in yer aldığı bu dizi eski bir komiserin obsesif kompulsif nedeninden dolayı işten uzaklaştırılmasını anlatıyor. Galip Derviş dizisinden hemen sonra ise İsimsizler dizisinin eski bölümleri ekranlara gelecek.