Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 27 Eylül Çarşamba

Kanal D’nin 27 Eylül Çarşamba gününe ait yayın akışı, 07.00 saatinde yayınlanacak olan Kanal D ile Günaydın Türkiye adlı haber programı ile başlayacak. Kanal D yayın akışı Hayatın Penceresinden programının canlı yayını, Nurselle Evin Tadı programının yeni bölümü ve Magazin D’nin canlı yayını ile devam edecek. Sevilen dizi Arka Sokaklar’ın tekrar bölümü ve Ahmet Hakan’la Kanal D Haber’in yayınlanmasından sonra Meryem adlı dizinin yeni bölümü ve Sevda’nın Bahçesi dizisinin tekrar bölümü Kanal D ekranlarında olacak.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 27 Eylül Çarşamba

Kanal D’de 27 Eylül Çarşamba günü sabah kuşağı yayın akışı, Kanal D ile Günaydın Türkiye adlı haber programının yayınlanması ile başlayacak. Saat 07.00’de başlayacak olan sabah haber programının sunucuları sevilen haber spikerleri Mutlu Ulusoy ve Murat Güloğlu. Programda hem gündeme dair tüm haberleri ve özel haber yorumlarını hem de günün tüm gazete manşetleri ve incelemelerini izleyebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kanal D’de 27 Eylül tarihli yayın akışı, usta gazeteci ve ünlü sunucu Yasemin Bozkurt’un sunduğu Hayatın Penceresinden adlı program ekrana gelecek. Saat 10.00’da ekrana gelecek olan programda, hayatın içerisinden birçok dram ekrana yansıtılacak, esrarengiz kalmış birçok olay çözülecek, faili meçhul cinayetler ve kayıp hikayeleri araştırılacak.

Hayatın Penceresinden adlı program ardından Kanal D’de saatler 13.00’ü gösterdiğinde, ekranların sevilen yüzü Nursel Ergin’in sempatik ve başarılı sunumuyla Nursel’le Evin Tadı adlı program ekrana gelecek. Nursel Ergin programda her bölümde bir uzman konuk ağırlıyor, konuğuyla hem lezzetli yemekler yaparak tarifini paylaşıyor hem de sağlık, spor, moda, çocuk gelişimi, psikoloji ve mutfak gibi birçok alanda bilgi verip öneriler alıyor.

Haberin Devamı

14.30’da, Kanal D’nin renkli programlarından Magazin D canlı olarak Kanal D ekranlarında olacak. Asena Atalay’ın renkli ve başarılı sunumu ile ekrana gelen programda, ünlülerin hayatına dair çarpıcı haberler ve renkli röportajlar yayınlanacak.

16.15’te ise, Kanal D’nin en sevilen ve yıllardır süren dizilerinden Arka Sokaklar tekrar bölümü ile ekranlarda olacak. Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh gibi isimlerin başrol oynadığı yapımda, İstanbul’da görev yapan bir sivil polis grubunun ailesi ve mesleki hayatı anlatılıyor.

18.45’te Kanal D ekranlarında, usta gazeteci Ahmet Hakan’ın hazırlayıp sunduğu ve özel yorumlamalar da yaptığı tarafsız haber programı Ahmet Hakan’la Kanal D Haber canlı olarak ekranlarda olacak.

Kanal D akşam kuşağında ise, Meryem adlı diziyi yeni bölümü ile saat 20.00’de ve Sevda’nın Bahçesi adlı diziyi tekrar bölümü ile izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı