Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 26 Ocak Cuma

26 Ocak Cuma gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı ana haber bülteni ile ekranlardaki yerini alacak. Bülten; sağlıktan ekonomiye, yaşamdan spora, hava durumundan yol durumuna kadar pek çok içeriği ile dünya gündeminden haberdar olmanızı sağlayacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Polisiye anları ile nefes kesen bir bölüm daha sizlerle. Sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 26 Ocak Cuma

Sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı ana haber bülteni sizlerle olacak. Haberin nabzını yoklayan tüm sıcak gelişmeler ekranlarınıza gelecek. Ardından 09:15’de “Hıçkırık” adlı yerli dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Dizinin yeni bölümünü izleyemiyorsanız, hafta içi her gün aynı saatte ekranlara gelen tekrar bölümünü takip edebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:30’da “Magazin D” adlı renkli ve keyifli magazin programı ile karşılaşacaksınız. Magazin dünyasının tüm çalkantıları ve yepyeni gelişmeler, tek tek sizlere aktarılıyor. Ünlülerin yaşamlarından eserlerine, giyim tarzlarından özel röportajlarına kadar pek çok VTR yayında yerini alıyor. Magazin yayınından sonra 12:45’de “Ekip Şahane” adlı dekorasyon üzerine çalışmalar yapan renkli program ekranlara dahil olacak. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlara geçen yayın, Nergis Kumbasar’ın da katılımıyla tüm seyircilerini ekranları başına topluyor. Hafta içi her gün bir ailenin ev hayalleri gerçek oluyor ve heyecan dolu dakikalar sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

Gün ortasında ise dizi keyfi gerçekleştirebileceksiniz. İlk olarak 14:45’de “HIçkırık adlı yerli dizinin yeni bölümü ekranlara geçiyor. Hemen ardından 16:00’da “Arka Sokaklar” adlı diğer sevilen dizi ile karşılaşacaksınız. Kahvenizi alıp bu dizilerle birlikte muhteşem ve keyif dolu bir gün ortası geçirebilirsiniz.

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı canlı haber bülteni yayında olacak. Sağlık, ekonomi, yaşam, piyasa, siyaset, hava durumu, trafik ve spor gibi pek çok konuyu kapsayan geniş içerik sayesinde haber dünyasının tüm gelişmelerinden bilgi sahibi olabileceksiniz. 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü sizlerle. Polisiye kesitleri ile yine hayran kitlesini ekranlara bağlayan bir bölüm yayında olacak. Daha sonra 23:45’de “Gülizar” adlı yerli dizinin tekrarı başlıyor. 02:45’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrarı ekranlarda olacak. Hemen ardından 05:15’de ise “Müzik Arası” adlı yayını görebileceksiniz.